Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Οι Γκεσταμπίτες της παγκόσμιας νέας τάξης συνέλαβαν τον Julian Assange μέσα στην πρεσβεία!





Συνελήφθη μέσα στην Πρεσβεία του Ισημερινού ο  κορυφαίος αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζούλιαν Ασσάνζ. O Τζούλιαν Ασσάνζ, είναι Αυστραλός προγραμματιστής υπολογιστών και ο ιδρυτής, το 2006 της Wikileaks. O Ασσάνς τράβηξε τη διεθνή προσοχή το 2010, όταν η WikiLeaks δημοσίευσε μια σειρά διαρροών που περιελάμβαναν αρχεία καταγραφής του πολέμου στο Αφγανιστάν , τα αρχεία καταγραφής του πολέμου στο Ιράκ και το CableGate .
Τον Νοέμβριο του 2010, η Σουηδία εξέδωσε ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για αυτόν με ΔΗΘΕΝ καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμό ώστε να τον εκδώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του ρόλου του στη δημοσίευση μυστικών αμερικανικών εγγράφων. 
Ο ιδρυτης του Wikileaks παραδόθηκε στην αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου στις 7 Δεκεμβρίου 2010, αλλά απελευθερώθηκε με εγγύηση εντός 10 ημερών όπου και του χορηγήθηκε άσυλο από τον Ισημερινό τον Αύγουστο του 2012, επι προεδρίας του ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ προέδρου του Ισημερινου Ραφαέλ Κορρέα και παρέμεινε στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο .Υπόψιν ότι ο Ραφαέλ Κορέα είναι ο άνθρωπος που «ελευθέρωσε» τον Ισημερινό από το ΔΝΤ........
Όμως ο Ασανζ συνελήφθη τώρα, καθώς ο τωρινός νεοταξίτης πρόεδρος του Ισημερινού Λενιν Μορένο απέσυρε το άσυλο για τον Ασσανζ.

Στο  βίντεο , η στιγμή σύλληψης του κορυφαίου αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζούλιαν Ασσάνζ. Μία σύλληψη που αποτελεί προσβολή για την Βρετανία και τα δικαιώματα του πολίτη στην ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...