Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τα γλωσσόφιλα και οι αγκαλιές με τον Ζάεφ, μυρίζουν μεγάλη ...πολιτικο-οικονομική παρτούζα.


«Μόνο το Αντιγόνη - Τζεϊσον έλλειπε, γιατί το πήρε η ..Δούρου».


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Τσίπρας από τα Σκόπια στη συνάντηση που είχε με τον Ζαέφ αναφορικά με τον ρόλο του Μητσοτάκη στην προδοσία των Πρεσπών.
Στις κοινές του δηλώσεις με τον σκοπιανό πρωθυπουργό ο Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ως μελλοντικός πρωθυπουργός να εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Δύο κυρίαρχα κοινοβούλια επικύρωσαν αυτήν την συμφωνία, ήδη και ο ίδιος ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης (Κυριάκος Μητσοτάκης) παρά τη διαφορετική του θέση και στάση έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει στο μέλλον αυτήν την συμφωνία, από όποια θέση και αν βρεθεί και αυτό νομίζω ότι μας αρκεί όλους”.
Ήταν επόμενο λοιπόν ο πρόεδρος της πατριδοκάπηλης ΝΔ να αποδοκιμαστεί από τους Μακεδόνες στην Βέροια, καθώς όλοι έχουν πια αντιληφθεί την ύπουλη και υποκριτική του στάση στην επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών.




Πέταξε λευκή πετσέτα η κουφαλίτσα; Τι εννοεί ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός.
 




Αυτό το οποίο προκάλεσε πολλά γέλια ήταν η ανακοίνωση του Τσίπρα ο οποίος είπε:
«Η υπογραφή της Συμφωνίας συνεργασίας στον αμυντικό τομέα, μεταξύ των δύο αρμόδιων υπουργών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της βούλησης της χώρας μας να συμβάλει στην οικοδόμηση των αμυντικών δυνατοτήτων της Βόρειας Μακεδονίας, στην μεταφορά τεχνογνωσίας και στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας με τις δομές και διαδικασίες του ΝΑΤΟ». Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τομείς εκπαίδευσης, αμυντικής βιομηχανίας και τεχνολογίας, κυβερνο-άμυνας, στρατιωτικών πληροφοριών και, κυρίως, την επιτήρηση του εναέριου χώρου. Όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο τους πλέον. Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τον... «κώλο» μας και θα προστατεύσουμε τον σκοπιανό.

Αυτό ειδικά το τελευταίο προκαλεί ερώτημα για το ποιο θα είναι το αντάλλαγμα στην Ελλάδα για την επιτήρηση του εναέριου χώρου των Σκοπίων.

Ο Τσίπρας  είπε και ότι «Η σταθερότητα στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας θα είναι το «αντάλλαγμα» για την ανάληψη από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις της προστασίας του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας». Ο Ζόραν Ζάεφ συμπλήρωσε ότι «Η χώρα μας δεν έχει εποπτεία του εναέριου χώρου της και μια γειτονική χώρα θα πρέπει να καλύπτει τους ουρανούς μας».






Με απλά και λίγα λόγια στο ζουμί . Όλοι όσοι αναφέρονται, είναι αρχικλεφταράδες δημοσίου χρήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...