Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Να κάνει ο Γαβράς ένα ντοκιμαντέρ για τον εμπρησμό.







Τίποτε δεν είναι τυχαίο στην Ιστορία. Οταν το ανθρώπινο ύφασμα έχει γίνει “ελατωμματικό”, όταν οι λαοί των smartphones εκλέγουν ηγέτες και πολιτικούς σαν τον Τραμπ, τον Πούτιν, τον Σαρκοζί, τον τραγικό Ολάντ, την (καιροσκόπο) Μέρκελ, τον Μακρόν, τον ανεκδιήτηγο Μοσκοβισί, τους λαικιστές δήθεν αριστερούς σαν τον Τσίπρα, είναι να απορείς πως δεν έχει πάρει φωτιά ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα, το Καλλιμάρμαρο, ο Πύργος του Αιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου, το Μουσείο του Λούβρου και πάει λέγοντας. Τόσοι ολίγιστοι ηγέτες είχαν παρελάσει τα τελευταία χρόνια από το Μέγαρο των Ηλυσίων ήταν λογικό να καταστραφεί ένα ιστορικό μνημείο όπως η Παναγία των Παρισίων. Τι γνωρίζουν από την οργάνωση ενός κράτους όλοι αυτοί οι πολιτικοί ηγέτες που η αφέλεια των λαών στέλνει τα τελευταία χρόνια στην εξουσία;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Novartis ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ
ΕΜΒΟΛΙΩΝ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...


ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΤΙΟΣΑΣΤΕ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ
Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που γραφεις "όταν οι λαοί των smartphones εκλέγουν ηγέτες και πολιτικούς σαν....."
Εχθες το βραδυ εκανα ζαπαρισμα στο χαζοκουτι και ειχε ο Λαζοπουλος τον Πλουταρχο τον πετυχα στο πρωτο τραγουδι. Εγω Ελληνικη μουσικη δεν ακουω ο,τι εχω ακουσει απο τοτε που ημουν μικρος.
Στοιχος " Ο Θεος ο Θεος ο ΚΑΝΕΙΣ ο απομηχανης Θεος" και απο κατω τα μαλακιστηρια τον χειροκροτουσαν.
https://www.youtube.com/watch?v=XLu4qmZT0p0
Διαβασε και τα μηνυματα απο κατω
"Πάνω που σε πιάνει μια βαρεμάρα με τα τραγούδια που βγαίνουν, έρχεται ο Γιάννης να βγάλει τραγούδι και να σου θυμίσει ότι η καλή ελληνική μουσική ακόμα ζει!! Μεγάλο τραγούδι από μια μεγάλη φωνή!!! 21 Χρόνια σταθερά στην κορυφή, απλά ο καλύτερος!!!"
"Μιλάς πάντα μες στις καρδιές μας!!!Να σε έχει ο θεός πάντα καλά και να μας χαρίζεις με την υπέροχη φωνή σου τέτοιες ερμηνείες!!! Μπράβο σου που έχεις γυρίσει 2 video clip στο πολύπαθο κέντρο της Αθήνας!!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...