Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μια ζωή δεύτεροι οι Σουηδοί.



Ο Τσιπρας έχει δώσει  άδεια για αυνανισμό σε ΟΛΗ την κυβέρνηση.... όλο τον χρόνο.

Μια εταιρία Σουηδών με έδρα την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε να δώσει στους υπαλλήλους της άδεια… αυνανισμού! Σε αυτη την  πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η εταιρεία ερωτικών βοηθημάτων «Lelo» με έδρα τη Βρετανία. Ετσι  μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της άδεια… αυνανισμού! 
Οι μέρες της παραπάνω άδειας ετησίως, θα είναι τέσσερις. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι η διάθεση των υπαλλήλων θα βελτιωθεί. Έτσι, θα μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στη δουλειά.      
Μάλιστα το 66% είπε ότι αποδίδει καλύτερα στην δουλειά του μετά από οργασμούς. Το 40% πιστεύει ότι είναι πιο παραγωγικό ακόμα και μία εβδομάδα μετά από καλούς οργασμούς.  Ο εκπρόσωπος της LELO UK, Rachael Nsofor μιλώντας για την απόφαση της εταιρίας, είπε: «Το να είναι κάποιος γεμάτος και ικανοποιημένος σεξουαλικά, είναι κάτι που εδώ στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα.  Ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να… εξερευνήσουν την ευτυχία τους και να έρθουν την επόμενη μέρα στην δουλειά, γεμάτη και χαρά και έτοιμοι να γίνουν παραγωγικοί».  


  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...