Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

H Ελεύθερη διακίνηση «πολιτών» ισχύει μέχρι ...τα σύνορα με την «Ευρώπη;»


Εμάς μας έχουν εντάξει στην Ασία;

Κρίσιμες ώρες στον Εβρο καθώς έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ Frontex, Αμερικανών και Ευρωπαίων για την επικείμενη εισβολή χιλιάδων λάθρο  στην Ελλάδα!
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.
Σύμφωνα με το Evros-news.gr στην σύσκεψη μετείχαν πάνω από 50 στελέχη από ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, την FRONTEX που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου, φυσικά της Ελληνικής Αστυνομίας, της Συνοριοφυλακής, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και της γνωστής εταιρείας Intracom, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των συνόρων με διάφορα συστήματα.
Στην σύσκεψη επρόκειτο να παραστεί και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω στενού του συνεργάτη.
Σύμφωνα με το Evros-news.gr, οι μετέχοντες στην σύσκεψη επισκέφθηκαν τον γνωστό φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία, για να ελέγξουν την αντοχή του.
Στον Εβρο, έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην περιοχή της Αδριανούπολης, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστό ότι υπάρχουν αυξημένες ροές.
Ο αριθμός που αναφέρεται είναι τεράστιος καθώς προσεγγίζει τους 40.000. Όλοι αυτοί έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω φυσικά της Ελλάδας, της μόνης χώρας στα Βαλκάνια με ανοικτά σύνορα.
Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος της «εισβολής» (ουσιαστικά ανεμπόδιστης εισόδου αλλά εμποδισμένης εξόδου) έχει αναλάβει ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.
Κάτι αντίστοιχο, µε ένα πλήθος που άγγιζε τα 15.000 άτοµα, επιχειρήθηκε το 2017, µε σηµείο εκκίνησης και πάλι την Κωνσταντινούπολη και προορισµό τα σύνορα στην περιοχή της Αδριανούπολης.
Κάποιος έχει ξεσηκώσεις χιλιάδες λάθρο στην Ελλάδα για «εξοδο» προς την Ευρώπη με αποτέλεσμα τα σκηνικά που βλέπουμε σε Διαβατά και Σταθμό Λαρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...