Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Bία στην βία της εξουσίας.


Ταμπουρωμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή στη Λέσβο βρίσκονται αυτή την ώρα έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες δέχονται πυροβολισμούς από κατοίκους της Λέσβου που κρατούν καραμπίνες. Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς οι ματατζήδες  δέχονται πλέον επιθέσεις με όπλα. Μία κλούβα των ΜΑΤ «γαζώθηκε» από καραμπίνες, με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον άρον το σημείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Σε άγριο ξύλο και λιντσάρισμα αστυνομικών που βρίσκονταν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο "Ερύθα" στη Χίο, προχώρησε ομάδα πολιτών μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης για το λαθρομεταναστευτικό, και της πορείας που ακολούθησε.
Οι πολίτες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, χτύπησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς. Και σαν να μην έφταναν αυτά, στις 18.30 οργανωμένη ομάδα ατόμων εισέβαλε σε δεύτερο ξενοδοχείο στο Δήμο Γέρα, όπου διαμένουν αστυνομικοί από την Αθήνα. Οι κάτοικοι εισέβαλαν στα δωμάτια, πήραν τα προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, τα πέταξαν έξω και τα έκαψαν.








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν ξυπνήσουν τώρα ,θα ξυπνήσουν δούλοι των λάθρο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...