Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κάτι ήξερε η Μαρίκα που δεν την ήθελε ούτε ζωγραφιστή για το βλήμα της..


Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού της Ελλάδας η οποία εμπλέκεται σε δίκτυο offshore εταιρειών με έδρα φορολογικούς παραδείσους γνωστούς για την εξυπηρέτηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος όπως μπορείτε να δείτε εδώ. .




Δηλαδή εάν παίρναμε φράγκα περάστε σκύλοι κοπρίστε.Το παν είναι τα φράγκα.Τον παίρνουμε κύριοι αλλά όχι και τσάμπα .Τουλάχιστον να πληρώσετε έστω μία απλή βίζιτα.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του ίχνους, εγώ ξερω μονο για λαθραια τσιγάρα ποτά και καυσιμα, οι ερχομενοι απο ανατολάς είτε εχουν ταυτοτητα ΄είτε οχι, ειναι παρατυποι και οχι προφανως λαθραιοι, αλλα τι γράφω ξέρετε πόσοι ελληναραδες ειναι λεθρεπιβατες στην πατρίδα μας, αφου διαχρονικα στο όνομα της πατριδοκαπηλειας και της εθνικοφροσυνης ποσα δεινα εφεραν σε βαρος της πατριδας μας, αλλα ολοι οι υπολοιποι αντι να τους αποβαλλουν τους αφηνουν να σπερνουν διχονοια, εχει ο καιρος γυρισματα οταν καπου καποτε εμπλακουμε σε πολεμο που αλλοι θα σχεδιασουν , τοτε που εμεις θα γινουμε αναγκαστικα προσφυγες τοτε να σας δω μαγκες του γλυκου νερου, αλλα είπαμε οι παπουδες μας προσφυγες, οι πατεραδες μας οικονομικοι μεταναστες και εμεις εκ του ασφαλους ρατσιστες, ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πόσους αφγανους πήρες στο σπίτι σου;

Ανώνυμος είπε...

Μπες σε ενα βαπορι χωριε εισιτηριο και να σε κανουν τσακωτο, ξερεις τι θα γραφει ο υποτιτλος στα δελτια ειδησεων;
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ!
Να καταργησουμε τις Ελληνικες εννοιες και φρασεις για χαρην της...... προοδου;
Και ποιος θα ειναι ο θεματοφυλακας;
Τα κορακια που ψηφιζες και που σε εξαθλιωσαν μεσα στο περας του χρονου και σε εφτασαν στο σημερινο σημειο να απαρνιεσαι Πατριδα Ιστορια Ηθη Θρησκεια Εθιμα.

1500 ευρω το μηνα σε ανηλικα..... παρατυπα προσφυγοπουλα και 4000 ευρω για επιπλωση διαμερισματος

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ; ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

22 Φεβρουαρίου 2020 - 2:08 μ.μ., παράτυπος είναι αυτος που ειναι παρα τον τυπο , παράνομος είναι αυτος που ειναι παρα τον νόμο , και αυτος που μπαινει παρανομα στην χωρα εναι παρανομος καταλαβες ;;; το το λαθρο παει στο μεταναστης και ο οχι στην ανθρωπινη υπαρξη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...