Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε. Τι είναι αυτό...Θα λιποθυμήσω.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εβραιηλα έκανε πάλι το θαύμα της ...

Ανώνυμος είπε...

Νέο σήμα πατέντα της mossad .

Ανώνυμος είπε...

Τι να πρώτο ειπωθεί για το κακέκτυπο της εθνικής παλιγγενεσίας από την εβραϊκή καμαρίλα που λυμαίνεται την Ελλάδα και της "κόκκινη" πλέον Γίαννας Αγγελοπούλου.
1)Λείπει ο ΣΤΑΥΡΟΣ εθνικής παλιγγενέσίας.
2)Δεν αναφέρετε πουθενά η χρονολογία ορόσημο 1821, παρά μόνο το 2021(Γιατί αυτό, το 1821 τιμάμε ως ιστορική χρονολογία για τα κατορθώματα τον εθνικών μας ηρώων όχι το 2021 που ακόμα δεν ήρθε. Ξέρεις κάτι Κ@ΡΙΟΛ@ για το 2021, που εμείς οι Έλληνες δεν το ξέρουμε; Τι θα γίνει το 2021;)
3)Γιατί τα χρώματα της Ελληνική σημαίας που ξεκινάει με Μπλέ και μετά άσπρη διαδοχικά που αν αριθμήσεις της συλλαβές βγαίνει το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ" σύνθημα των επαναστατημένων Ελλήνων εναντίων στο τουρκικό ζυγό. (ΕΔΩ ΟΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΕΧΕΙ "ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2021 Κ@ΡΙΟΛ@ ΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΑ (200) ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΗ - ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΡΟ ΛΑΟ).
4)Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ που έστησες, γιατί δικό σου λες πως είναι το εγχείρημα, αποτελείται από τύπους σαν τον Καθηγητή Οικονομικών και Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστας Κωστής, ο οποίος γράφει σε συνέντευξη στο δωρεάν ελευθεριάζουσα φυλλάδα Lifo: "Η Επανάσταση του 1821 ήταν πρωτοβουλία μια περιθωριακής ελίτ... Δεν ήταν μια παλλαϊκή εξέγερση" (Δεν τον έχεις διώξει αυτόν τον τύπο, ακόμα, μήπως υιοθετείς το περιεχόμενο των δηλώσεων τους, Κ@ΡΙΟΛ@ Γιάννα;
5)Το σήμα με την κορδέλα είναι κλεμμένη ιδέα από τον ΚΟΜΜΟΥΝΑ, ΤΟ ΣΉΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΕΣΣΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, ΜΗΝ ΠΩ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΠΟΔΡΕΠΑΝΟ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ...
6) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΏΜΑ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ - Η Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΣΚΟΥΡΟ ΓΑΛΛΑΖΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ. σΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΊΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ Η ΛΕΞΗ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗς Κ@ΡΙΟΛ@Σ ΓΙΑΝΝΑΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΓΙΑΤΙ;)- ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;
7)Να γράψω για την ομιλία της Κ@ριολ@ς Γιάννας να ψάξει να την βρει κάποιος που θέλει να καταλάβει τι γίνεται και τι θα γίνει,μπορώ να κάτσω να την ξανά γράψω, είναι νεοταξικότατη αναφέρεται πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρελθόν.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ, ΑΠΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ, ΤΗς ΣΥΝΑΝΑΜΕΙΞΗΣ
Υ.Γ. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ, ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΚΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ-ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821. ΩΣ ΤΙ ΓΙΑΝΝΑ, Κ@ΡΙΛ@; ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΘΑΝΑΤΗΣΟΥΜΕ Ή ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ;
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ; ΜΗΠΩς ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΜΗΠΩς ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

400 χρόνια σκλαβιάς ή ανελευθερίας από τους Τούρκους και είμαστε 200 χρόνια σκλαβιάς από τον Σιωνισμό από το 1821 μέχρι σήμερα.
Η Σημαία συμβολίζει το Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α Ή ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ, οι ανάλογες σε αριθμό και εναλλάξ γαλάζιες και λευκές γραμμές. Ο σταυρός δεν είναι προαιρετικό σύμβολο στην ελληνική σημαία αλλά δηλωτικό του έθνους και της ιστορίας του έθνους αυτού. Είναι χαρακτηριστικό του έθνους των Ελλήνων στην ελληνική σημαία που είναι επίσης σύμβολο.(το λέω γιατί έχω δει κατά καιρούς σε τραμπούκους-ανθέλληνες που προπαγανδίζουν την αυτονομία κάποιων ελληνικών περιοχών να βάζουν μπλε και άσπρες κορδέλες παραλείποντας τον σταυρό, χωρίς σταυρό δεν μιλάμε για Ελλάδα, χώρια το αυτονόητο για μένα, ότι η Ελλάδα είναι μια αδιαίρετη, δεν θα μας κάνουν Γιουγκοσλαβία, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, ακόμα και αν αυτός είναι ο σκοπός τους.
Να πούμε και μερικά ακόμα. Είναι η Γιάννα η ακατονόμαστη στο διαφημιστικό τρέιλερ ή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη; Το σώμα για Μαριάννα Βαρδινογιάννη μου κάνει και η προτομή(δεν νομίζω να χαίρονται πολλοί Έλληνες με αυτήν, της Γιάννας), έτσι νομίζω. Ίσως μετά την ομιλία της στην Βουλή των Ελλήνων(ή των ελληνόφωνων κατ' άλλους)κατάλαβε και η ίδια(έξυπνη είναι όλοι οι τυχοδιώκτες είναι έξυπνοι, και εκ του αποτελέσματος φαίνεται, βρίσκουν κορόιδα να κοροϊδέψουν) ότι θα την κράξουν για την αυτοπροβολή της και βρήκε βοηθό της Μαριάννα Βαρδινογιάννη του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και πρέσβειρα της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη την οποία και επισκέφθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα(τα κανάλια δεν έλειπαν, εννοείται αυτό). Αν αποφασίσετε να μπείτε στην βάσανο να ξαναδείτε το βίντεο το σώμα δεν ακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού. Μήπως το βίντεο είναι "πειραγμένο" σε γνώση της Γιάννας; Η ουσία είναι μια, στη θέση της υπάρχουν και άλλες ανθελληνίδες θέλουν να ταυτιστούν με την Γιάννα και την παλιγγενεσία, που η παλιγγενεσία(θυλυκό)-(ντρέπομαι που το αναφέρω αλλά έτσι σκέφτονται) π.χ Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Άννα Διαμαντοπούλου, Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος εξ αρχής, πήγε να μιλήσει στην Βουλή και από κάτω να την χειροκροτά όλος ο πολιτισμός σαν να είναι κάποια σύγχρονη Μπουμπολίνα(βεβαίως δεν φθάνει την Μπουμπουλίνα ούτε στο μικρό της δακτυλάκι).
Όσο για τις άλλες κυρίες που ανέφερα.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι έτοιμη να εκχωρήσει όλη την ιστορία μας στην UNESCO (αν φυσικά της το επιτρέψουμε εμείς, οι φυσικοί απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων). Εγώ θα κάνω μια απλή ερώτηση, αν γίνει το απευκταίο και εκχωρήσουμε την ιστορία μας για "διαφύλαξη"(έτσι τουλάχιστον λένε, αποκλειστικά δικαιώματα, να μιλήσω λίγο στην γλώσσα τους) αν σε 20 ή 30 χρόνια μιλήσω για την Ελληνική Επανάσταση ως Έλληνας(φυσικός κληρονόμος) του πολιτισμού της χώρας μου, θα μου επιτρέψουν να το κάνω; ή θα μου πούνε η ελληνική επανάσταση είναι παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και για αυτήν θα μιλάει μόνο η UNESCO και κανείς άλλος; Πως είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια τόσο απρόσμενα άσχημη τροπή που κανένας πραγματικός Έλληνας δεν θα ήθελε.
Η Αννα(ή Χάανα) Διαμαντοπούλου θα εξακολουθεί να σου λέει για το σπέρμα του Χασάν που μας "έσωσε" από τον πληθυσμιακό αφανισμό, με τη γνωστή σιγουριά της ότι αλλιώς θα είχαμε χαθεί.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα εξακολουθεί να σου λέει τι ωραία που είναι η συνύπαρξη με τον Τούρκο, αν του δώσουμε αυτό που θέλει.(συνεκμετάλλευση, μερικά νησιά, κάποια τζαμιά, την Σαρία κλπ κλπ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...