Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Οι καρναβαλιές του Κούλη.


Ποινές φυλάκισης μέχρι δύο ετών προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, για όσους αυτοδιοικητικούς παρακάμψουν την εντολή για ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού.
Η ΚΥΑ φέρει την υπογραφή των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Τάκη Θεοδωρικάκου και Βασίλη Κικίλια. 
Η ΚΥΑ επικαλείται την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας για τον κορονοϊό και καλεί όλους τους φορείς, δήμους, περιφέρειες να συμμορφωθούν με την απόφαση για ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Ειδάλλως... «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ναι, μιλαμε για ανοικτο χωρο ετσι; Στα γηπεδα γιατι δεν συντρεχει ιδιος λογος; Το μετρό ειναι ασφαλες στα βαγονια και στις αποβαθρες που βρωμοκοπα ποδαριλα;
Αδερφε μου δεν κανω πλακα ουτε γραφω ψεμα, μια φορα μπηκα στο Μετρό για να παω καπου στην Αθηνα, ουτε που θυμαμαι, πανε πανω απο 15 χρονια, δεν ξαναμπηκα, γυρισα με λεωφορειο ή ταξι. Μια μποχα μια μπιχλα, κατεβαινα σκαλια και αλλα σκαλια ισα με 4 οροφους πρεπει να κατεβηκα.
Ρε μαλακα μου λεω που πας; Ενας σεισμος αν γινει τερμα τελειωσα! Που να με βρουν εδω κατω οι μαλακες! Δεν ξαναπατησα! Και ουτε σε αεροπλανο ξαναμπηκα! Αυτα τα δυο ειναι απαγορευμενα δια βιου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...