Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Mega κόλπο.


Πανηγύρια για την επανεμφάνιση του σήματος του Mega στις τηλεοράσεις μας, αυτή τη φορά ιδιοκτησίας του Μαρινάκη. Μεγάλη “συγκίνηση” στον δημοσιογραφικό κόσμο που εύχονται καλή πορεία.
Αλλά κάτι ξεχνάμε…
Ο νέος ιδιοκτήτης του Mega εκμεταλλεύεται τα σήματα, την ταινιοθήκη και το όνομα ενός σταθμού που φέσωσε με 350 περίπου εκατομμύρια τράπεζες, προμηθευτές, δημόσιο και τους παλιούς του εργαζομένους.
Με την βοήθεια και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μητσοτακικός  Μαρινάκης πήρε την άδεια πανελλήνιας εκπομπής, αγόρασε σήμα και ταινιοθήκη και με 35 εκατομμύρια λειτουργεί πάλι το Mega καθαρό από χρέη.
Εννοείται ότι και οι παλιοί ιδιοκτήτες του Mega, με τις ευλογίες του συστήματος, δεν πλήρωσαν ευρώ από τα χρέη του ‘μεγάλου καναλιού” και θα τα πληρώσει ο αιώνιος μαλάκας..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εφημερίδες που με χαρά διαφημίζουν το MEGA, στο πρωτοσέλιδο ή στο οπισθόφυλλο, τυχαίο!

- Ναυτεμπορική - ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Το ποντίκι - Φιλελεύθερος - KONTRA - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΚΑΡΦΙ - Αξία news - STAR PRESS - STAR WEEKEND - BRADYNH - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ(οπισθόφυλλο-ολοσέλιδo) - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ - ΑΥΓΗ - ΤΑ ΝΕΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ - ΤΟ ΒΗΜΑ - ΤΟ ΘΕΜΑ - ΠΑΡΟΝ - ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ - REAL NEWS - DOCUMENTO - ΜΠΑΜ - ΩΡΑ Των ΣΠΟΡ - SRORTIME - SRORTDAY - Kόκκινος Πρωταθλητής - SPIRTO.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος είναι οι πάρα πολλές και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες. Το MEGA που χρωστάει ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ δίνει σε πολλούς χρήμα για διαφήμισεις. MEGA-ΛΕΣ δόξες, για την επιστροφή του. Ξεχνάνε πολύ ότι το mega ήταν παραπάνω από κανάλι, ήταν κόμμα - διαμόρφωνε εξελίξεις.(Ας κρίνει ο καθένας μόνος του)

Ανώνυμος είπε...

το ακυβερνητο του χοντρου αλευρωμενου το κουμπαρακι τηs θεοδωραs με το εξωγαμο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...