Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Μόνο τα αγέννητα της αγίας οικογένειας θα λείπουν.



«Δράση Με Όραμα» είναι το κεντρικό θέμα του 5oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και το ξενοδοχείο Αμαλία.

Στο Φόρουμ αναμένεται να μιλήσουν δεκάδες βουλευτές, κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, οικονομικοί παράγοντες, τραπεζίτες, πρώην υπουργοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολλοί άλλοι.

Φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μόνο που αυτή τη φορά το Φόρουμ θα είναι λιγάκι πιο οικείο για τον πρωθυπουργό σε σχέση με τα προηγούμενα, καθώς μεταξύ των ομιλητών θα είναι και αρκετά μέλη της αγίας οικογένειάς , συμπεριλαμβανομένων συζύγων ή συντρόφων.

Συγκεκριμένα στο Φόρουμ των Δελφών αναμένεται να μιλήσουν η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, η αδελφής του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, η ανιψιά του Αλεξία Μπακογιάννη, η εξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο σύντροφός της Πλάτωνας Τηνιός, καθώς και ο βαφτισιμιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστας Συνολάκης...

Δηλαδή σχεδόν όλη η κρατικοδίαιτη Οικογένεια Μητσοτάκη!

Η οικογένεια που έχει έναν ακόμα πρωθυπουργό, μια πρώην υπουργό και έναν πρώην περιφερειάρχη και νυν δήμαρχο Αθηναίων, όπως ήταν και η μητέρα του, αλλά και διάφορους άλλους αξιωματούχους σε οργανισμούς που μετέχει είτε αμέσως είτε εμμέσως και το δημόσιο βεβαίως –βεβαίως.!

Αποτελεί, προφανώς το συνώνυμο της έννοια της οικογενειοκρατίας στη δημόσια ζωή της χώρας. Και σίγουρα ξεκίνησε ως πολιτικό κατεστημένο της Κρήτης από ...τον 19ο αιώνα που υπήρχε τουρκοκρατία στην Κρήτη!



Και λίγα από της «επιθυμίες» του Δρακουμέλ Μητσοτάκη που στα χνάρια του βαδίζει και ο υιός Κούλης.
 .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου θα κάνει την πυθία μασώντας δάφνες και θα κάνει χρησμούς στους Δελφούς. Ο χρησμός θα είναι ο έξης: Να πάμε στην Χάγη ή να ρωτήσουμε το ΕΛΙΑΜΕΠ που είναι όλοι τους διεθνολόγοι και τα ξέρουν καλύτερα; Χάγη για να μην πάμε σε "θερμό επεισόδιο" ή πρώτα "θερμό επεισόδιο" για να έχουμε την απαραίτητη διακαιολογία-καραμέλα(για πάσα χρήση) για να πάμε στην Χάγη, αφού δεν έχουμε καλούς γείτονες, μην πάθουμε και τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η συγκέντρωση της φαμίλιας, πάντως, είναι κάτι καλό. Με καναδυοτρείς χειροβομβίδες εκεί μέσα, καθάρισε η Ελλάδα απ' τα μούτρα τους!

Ανώνυμος είπε...

Για το προηγούμενο σχόλιο. Θα καθαρίσει από το σόι Μητσοτάκη, αλλά θα μείνουν τα άλλα μεγάλα τζάκια (Καραμανλήδες, Παπανδρέϊδες, Κεφαλογιάννηδες, Σημιτοφρουροί, Σαμαροφρουροί, Τσιπρογκομενοβολεμένες κλπ). Μη νομίζεις ότι δεν θα χαρούν ιδιαιτέρως τα άλλα τζάκια αν μείνει ένα λιγότερο. Ίσα-ίσα θα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στη ΜΑΣΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...