Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Είμαστε κράτος μειωμένης κυριαρχίας


Σχέδιο γενικής εξέγερσης των λαθρομεταναστών θυμίζουν οι συνεχείς εστίες έντασης σε νησιά του βορειονανατολικού Αιγαίου.
Αυτή τη φορά επιλέχθηκε η Λέρος όπου σημειώθηκαν επεισόδια έγιναν πριν από λίγη ώρα στον αύλειο χώρο του ψυχιατρικού νοσοκομείου Λέρου, όπου διαμένουν πάνω από 4.000 λαθρομετανάστες.
Περίπου 250 άτομα που μένουν στο ΚΕΦΑ διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαμονής και επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, για πολλή ώρα έκλεισε η κεντρική πόρτα, προκλήθηκε ένταση με εκπροσώπους των ΜΚΟ, ενώ εργαζόμενοι στο νοσοκομείο προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις αποθήκες, που το τελευταίο διάστημα έγιναν στόχος αλλοδαπών πλιατσικολόγων.
Τα επεισόδια έληξαν λόγω της ισχυρής βροχής και μέχρι και αυτή την ώρα στο προαύλιο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σημειώνεται πως πριν από δύο ημέρες αλλοδαποί καταλήστεψαν το νοσοκομείο του νησιού από αναπηρικά καρότσια, πλυντήρια και ψυγεία μέχρι καρδιογράφους, υπερηχογράφους και χειρουργικά ψαλίδια!
Καμία αμφιβολία δεν έχει μείνει πλέον. Θα υποστούμε τον λαθροεποικισμό γιατί έχουμε κυβέρνηση μειωμένων αντιστάσεων σε μία χώρα εμφανώς μειωμένης κυριαρχίας…







Ερντογάν: Η τουρκική πλευρά συνέστησε στην ελληνική να μην κάνει ουδεμία κίνηση στα Ίμια και αυτή το αποδέχτηκε








Πάντα οι ανθρωποφύλακες είναι οι κακοί.Όταν τους αναμαζεύεις γνωρίζοντας πως θέλουν μια καλύτερη ζωή και ασφαλώς όχι στην ψωροκώσταινα αλλά το παίζεις φύλακας της Ευρώπης, τους μαντρώνεις σε στρατόπεδα ,και έχεις μηχανισμό που δεν προκειτε ούτε σε πενήντα χρόνια να μπορέσουν να φύγουν , εσύ θα πληρώσεις αργά η γρήγορα το μάρμαρο. Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Η σφραγίζεις ερμητικά τα σύνορα σου , η φεύγεις από το πρόστυχο Δουβλίνο και δημιουργείς μηχανισμό γρήγορης εξόδου των λάθρο από την χώρα. Με το να κάνεις τον Ανθρωποφύλακα ειδικά σε ισλαμιστές κάποια στιγμή θα έχεις ...αίμα αθώων.


....Ούτε για βάψιμο δεν φτάνουν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...