Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός – δολοφόνος.




Άφαντος παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα ο οδηγός της πολυτελούς Corvette που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης σκότωσε, μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με τη μηχανή του, τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.
 Η Αστυνομία έχει εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αλλά ακόμη απόλυτη σιωπή…καμία ανακοίνωση ενώ ο δράστης παραμένει άφαντος για τρίτη ημέρα!!
Το πολυτελές αυτοκίνητο, ήταν και ανασφάλιστο. Την ίδια ώρα, εξετάζονται μαρτυρίες που αναφέρουν πως η Corvette έκανε σφήνες, ενώ την ακολουθούσε άλλο ένα αυτοκίνητο.
Επιπλέον, υπάρχει μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία -αμέσως μετά τη σύγκρουση και την παράσυρση του 25χρονου- ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και μία νεαρή γυναίκα, επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Ιδιοκτήτης της Corvette φέρεται να είναι ο Κ. Κ., 32 ετών, που ασχολείται με την αγορά και πώληση ακριβών αυτοκινήτων (supercar) και τα σταθμεύει σε πάρκινγκ της περιοχής του Χολαργού.
Άτομα που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο νεαρό μας ανέφεραν ότι του αρέσει να ντύνεται με ακριβά ρούχα, να κινείται σε γνωστά στέκια των Αθηνών και να κυκλοφορεί με ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία, σε κάποιες περιπτώσεις, παραμετροποιεί.
Όλα δείχνουν πώς πάνε να κουκουλώσουνε την υπόθεση με μαεστρικό τρόπο..Και αυτό γιατί;; Γιατί από πίσω κρύβονται πολύ ισχυρά ονόματα της αθηναϊκής υψηλής κοινωνίας . Πίσω από την υπόθεση βρίσκεται ένας υπουργός κυβέρνησης και μεγάλη ομάδα της αθηναϊκής ελίτ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...