Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Είπαμε...μπάτε σκύλοι αλέστε.


Πάμε όλοι στο Ελλάντα. Έχουμε το εν λευκώ από τον Κούλη για Ισλαμικοποίηση της  Ελλάδας..

Τρεις τουρκικές ακτοφυλακίδες, της Sahil Guvenlik συνόδευσαν βάρκα με πάνω από 20 λαθρομετανάστες, μέχρι που αυτή έφτασε στην Στρογγύλη, όπου και αποβιβάστηκαν.
Έσπευσε σκάφος του Λιμενικού, συνοδευόμενο από τέσσερα πλωτά του Στρατού, και κάλεσαν αμέσως τα τουρκικά σκάφη να βγουν από τα χωρικά ύδατα ενώ παρέλαβαν τους λαθρομετανάστες, τους οποίους μετέφεραν στο Καστελλόριζο.
Ηταν μία οργανωμένη απόβαση με την συνοδεία τουρκικών πολεμικών σκαφών από την Άγκυρα τις πρωινές ώρες, την οποία η Αθήνα, προσπάθησε να αποκρύψει : Περί τα 20 άτομα αποβιβάστηκαν στη νήσο Στρογγύλη, το τελευταίο εδαφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας στα νοτιοανατολικά του Καστελόριζου, ένα μικρό νησί με «ειδικό βάρος» αντιστρόφως μεγάλο του μεγέθους του. αφού βάσει της Στρογγύλης συνιστάται η δυνητική ελληνική ΑΟΖ και συναντά την κυπριακή ΑΟΖ.

Για να γίνει αντιληπτή η τουρκική επιχείρηση που απέκρυψε η κυβέρνηση (να πούμε ότι η Στρογγύλη απέχει κάποια μίλια από τις μικρασιατικές ακτές και είναι αδύνατον να βρεθούν εκεί παράνομοι λαθρομετανάστες χωρίς να είναι οργανωμένη η κίνηση) το σκάφος που τους μετέφερε και τους αποβίβασε στο νησί, δεν έγινε καν εγκαίρως αντιληπτό.

Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από τις ελληνικές αρχές παρά μόνο αφού αποβιβάστηκαν στο νησί , και τότε μόνο κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και έσπευσε στην Στρογγύλη, ενώ ήδη δύο τουρκικά σκάφη, ένα της Ακτοφυλακής κι ένα του τουρκικού Ναυτικού επιχείρησαν δηθεν να τους ... «διασώσουν» τους από την Στρογγύλη.

Δηλαδή να κάνουν απόβαση στο νησί!

Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν ελληνικά σκάφη του Λιμενικού και των αμφιβίων καταδρομών και τα τουρκικά σκάφη αποχώρησαν.

Μέχρι πριν λίγο η φρουρά του νησιού, είχε αναλάβει την φροντίδα των λαθρομεταναστών (μεταξύ τους και τρία παιδιά) και επρόκειτο να έρθει άλλο σκάφος του Λιμενικού και να τους παραλάβει.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί πώς έφτασαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι κάφροι στο νησί, που όπως προαναφέραμε, έχει ειδική στρατηγική σημασία.

Το νησί κατοικείται από μία ή δύο οικογένειας που κατά τους θερινούς μήνες ασχολούνται με τον τουρισμό (πολλά σκάφη «δένουν» στο νησί) και την γεωργία, ενώ επάνω υπάρχει μία διμοιρία ως φρουρά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρατήρησες ότι όλα τα δήθεν πατριωτικά μπλόκ αλλά και σχεδόν όλοι αναφέρουν ...παράτυπους αλλοδαπούς ,η μετανάστες, και όχι λάθρο του κερατά; Η κατάντια από την πλύση εγκεφάλου στο Ελλάντα δεν έχει όρια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...