Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Νηστικό και μη ξεκούραστο αρκούδι, δεν... δέρνει καλά.




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με ανακοίνωση της καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των επιχειρήσεων στα νησιά, Χίο και Λέσβο.
Όπως καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, Υπηρεσίες μετέβαιναν στα ανωτέρω νησιά με διαταγή της Υπηρεσίας, ώστε να εργαστούν σε συνθήκες «πολέμου», ορισμένοι το μόνο που όφειλαν να κάνουν ήταν η εξασφάλιση της ομαλής μετάβασης των αστυνομικών δυνάμεων, η διαμονή και η σίτισή τους. Μάλλον όμως ζητάμε πάρα πολλά» αναφέρουν.
Μεταξύ άλλων, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν:
Τα ναυλωμένα από την Διοίκηση πλοία δεν διέθεταν τον απαιτούμενο αριθμό καμπινών, ώστε οι συνάδελφοί μας να μπορέσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους να ξεκουραστούν και να αναλάβουν υπηρεσία, εάν διατάσσονταν σχετικά. Επίσης, όσες καμπίνες υπήρχαν, δεν διατέθηκαν, αφού, σύμφωνα με όσα μας κατήγγειλαν οι συνάδελφοι-μέλη μας, δεν είχε πληρωθεί το ακριβές αντίτιμο για την παροχή καμπίνας.
– Οι συνάδελφοί μας, με την άφιξή τους στα δυο νησιά, διατάχθηκαν απευθείας να εκτελέσουν υπηρεσία σε πολεμικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή η Διοίκηση δεν είχε μεριμνήσει ούτε για ένα μπουκάλι νερό.
– Στις αγωνιώδεις ερωτήσεις των συναδέλφων μας για το που θα στεγαστούν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα νησιά, δεν έλαβαν ουδεμία σαφή απάντηση.








Στη Χίο το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. αντί του συνολικού ποσού του 1.031.398,71 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.098.032,83 ευρώ, ήτοι προσεφέρθη έκπτωση περίπου 6%.
– Στην Λέσβο το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, αντί του συνολικού ποσού των 854.390,86 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 899.434,53 ευρώ ήτοι προσεφέρθη έκπτωση περίπου 5%.
– Στην Σάμο το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., αντί του συνολικού ποσού των 947.651,72 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 997.576,84 ευρώ, ήτοι προσεφέρθη έκπτωση περίπου 5%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σίχαματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...