Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Ενα χωριό επενδυτές μέσα σε τρεις μέρες.


Αύξηση σημειώνουν οι αφίξεις λαθρομεταναστών στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες.Πάνω από 220 Λάθρο έφτασαν στα νησιά μας το τελευταίο 24ωρο. Χαρακτηριστικό μόνο την Πέμπτη αποβιβάστηκαν με λέμβους σε νησιά 226 λαθρομετανάστες, ενώ την Τετάρτη μπήκαν στη χώρα περισσότεροι από 300.
Στη διάσωση και περισυλλογή 82 λαθρομεταναστών, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, σε δύο περιστατικά έρευνας και διάσωσης, που σημειώθηκαν σε Φαρμακονήσι και Ψέριμο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα από το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου έως σήμερα το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 40 λαθρομετανάστες περισυλλέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή στο Φαρμοκονήσι και 42 από τη θαλάσσια περιοχή της Ψερίμου.
Το ίδιο διάστημα 144 αποβιβάστηκαν με λέμβους σε τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συγκεκριμένα 45 αποβιβάστηκαν και περισυλλέγησαν στη Λέσβο, 27 στη Χίο, 49 στη Σάμο και 23 στο Αγαθονήσι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι του ιχνους, η ιστορια δυστυχως επαναλαμβανεται, μετα την μικρασιατικη καταστροφη που ο μεγαλοιδεατιςμος της αρχουσας ταξης βλεπε πατριδοκαπηλης δεξιας δημιουργησε υποτιθεται για να απελευθερωσει τους ελληνες της μικρας ασιας, οταν οι τουρκοι εδιωξαν τους ελληνες απο τα παραλια και ηρθαν στην μητερα ελλαδα , οι ελληνες γηγενεις τους θεωρουσαν κατι περιπου με την δικη σας αποψη περι λαθραιων, τους θεωρουσαν τουρκοσπορους, τους εβαλαν σε χοτ σποτ της εποχης, εξαθλιωμενους, τους εκμεταλευτηκαν, τους ταπεινωσαν, δυστυχως αυτοι ειμαστε τενεκεδες χωρις ιστορικη μνημη, δεξιοστροφοι πισωγλεντηδες, μια ζωη η ελλαδα πληρωνει την εθνικοφροσυνη που ανεκαθεν ηταν η αιτια ολων των δεινων που υπεστη η πατριδα, αλλα μυαλο δεν βαζουμε εδω βαλαμε την ναζιστικη χρυση αυγη στη βουλη, και μετα ηρθε ο πωλητης αλλοιφων και σκευασματων που επανα φερουν σε χρονο αμεσο μαλλια οχι ακομα μυαλα, πηρε στασιδι στη βουλη αντι του κασιδιαρη, υποτιθεται πιο λαιτ ακροδεξιος αλλα στην πορεια φανηκε καθαρα οτι η ρητορικη του ειναι πιο ανεβασμενη , και εσεις που θεωρειστε πατριωτικο μπλοκ που εστιαζετε τον πατριωτισμο σας, βερμπαλιζετε ασυστολα, εγω διαχρονικα σας διαβαζω προσπαθωντας να αντιληφθω προθεσεις, οταν διαβαζω ομως για λαθραιους, μαλλον ειμαι πολυ πισω εγω ηξερα για λαθραια τσιγαρα και μου ταλανιζετε το ταπεινο μου μυαλο με τηνν πατριωτικη σας νυχτωμενη αντιληψη .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...