Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Greek Mafia.


Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο Γιάννης Σκαφτούρος, έπειτα από έλεγχο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής.
Ο Σκαφτούρος φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ περιλαμβάνεται και στην περίφημη δικογραφία για τους νονούς της νύχτας της Ελλάδας (Greek Mafia).
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα, ασύρματο ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, σφαίρες και μαχαίρι.
Ακριβώς τα ίδια αντικείμενα εντόπισαν και σε διερχόμενο αυτοκίνητο συνεργού-φίλου του άνδρα, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ετών.
Σε ποιες υποθέσεις εμπλέκεται ο Σκαφτούρος
Το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου, είχε τοποθετηθεί από τους αστυνομικούς στην ηγετική ομάδα της GREEK MAFIA δίπλα στους Βασίλη Στεφανάκο (δολοφονήθηκε το 2018 στο Χαϊδάρι) και Παναγιώτη Βλαστό. Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών ανάμεσά τους και αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγωόπουλου, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα.
Την τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομά του ήταν τον Ιούνιο του 2018 όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό. Δράστες ήταν μέλη της Αλβανικής Μαφίας των φυλακών, που κατηγορούνται για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δύο ακόμη συγκρατούμενών του, ενώ υπέγραφαν συμβόλαια θανάτου έξω από τις φυλακές και εκβίαζαν ακόμη και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...