Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Κούλης...Εμείς πάντως είμαστε με τους Τούρκους εισβολείς βεβαίως-βεβαίως.


Η Αθήνα - Κούλης  μαζί με τις υπόλοιπες τουρκόδουλες χώρες της ΕΕ ζήτησε τον  τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει ο συριακός Στρατός στην επαρχία της Ιντλίμπ στηρίζοντας έτσι την τουρκική εισβολή και τις τουρκικές θέσεις!
Ζήτησε επίσης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να παρέμβει στην κατάσταση στη Συρία προκειμένου «να λογοδοτήσουν» οι υπεύθυνοι δήθεν για παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Αθήνα ζητά έμμεσα και την καταδίκη της Μόσχας αφού είναι γνωστό πως χωρίς την στήριξη της ρωσικής Αεροπορίας δεν θα μπορούσε ο συριακός Στρατός να έχει φτάσει στα προάστια της Ιντλίμπ προκειμένου να αποτρέψει μία Τουρκική προσάρτηση.
«Η νέα στρατιωτική επιχείρηση του συριακού καθεστώτος και των συμμάχων του στην Ιντλίμπ, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλα δεινά στους αμάχους, είναι απαράδεκτη», κατήγγειλαν σε κοινό τους ανακοινωθέν οι άθλιοι των Βρυξελλών που πραγματοποιούν  έκτακτη σύνοδο παραβλέποντας ότι ο Συριακός στρατός αγωνίζεται για την απελευθέρωση των εθνικών του εδαφών, παίρνοντας ανοικτά το μέρος των Τουρκαλάδων εισβολέων .
«Η ΕΕ καλεί τις πλευρές να σταματήσουν αμέσως τις εχθροπραξίες και ζητεί επίμονα από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές να επιτρέψουν την άμεση και χωρίς εμπόδια πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Όμως για την τουρκική εισβολή στην Συρία η ΕΕ δεν προχώρησε σε καμία καταδίκη ούτε ζήτησε παρέμβαση του Διεθνούς Δικαστηρίου.
Σε ότι αφορά την τουρκόδουλη Αθήνα προσποιείται  πως δεν ξέρει από ποιους ελέγχεται η Ιντλίμπ ή ποιας εθνικότητας είναι οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές που έχουν αιματοκυλίσει την Βόρεια Συρία επί 9 συναπτά έτη.
Δεν γνωρίζουν επίσης ότι ο συριακός Στρατός επιχειρεί την νόμιμη αποκατάσταση του εθνικού εδάφους, και πως παραμονή των τουρκικών δυνάμεων στην επαρχία της Ιντλίμπ θα μπορούσε να προχωρήσει σε δημιουργία τουρκμενικού προτεκτοράτου.
Συμφέρει αυτό την Χώρα ; Από πότε στηρίζει η Ελλάδα τουρκικά συμφέροντα ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβασες το σκηνικο με Κουρτακη Και το αλλον τον Πρασινοφρουρο του Συριζα μεσα στο αεροπλανο; Τον Κουρτακη πρωτη φορα τον ακουσα ουτε που τον ηξερα. Ξερεις τι δηλωσε; Η λεβεντογεννα Κρητη του Βενιζελου και των............ Μητσοτακηδων μπλα μπλα μπλα.
Καλο τομαρι εισαι και του λογου σου ειπα. Αλλο ενα κομματοσκυλλο που βγηκε παραπονομουμενος απο μπουλινγκ ενος αλλου κομματοσκυλλου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...