Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κούλης ...ο Κώστας... και η... ταφόπλακα.


Η χθεσινή πανηγυρική θεμελίωση του έργου του αεροδρομίου Καστελίου είχε πολλά παράδοξα και ωραία στιγμιότυπα, είχε και Ινδούς, αλλά ένα πράγμα δεν επισημάνθηκε επαρκώς νομίζω: ότι στην πλάκα της θεμελίωσης- και είναι αλήθεια ότι μοιάζει με...ταφόπλακα της περιοχής, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση- εκτός από το όνομα του παρόντος πρωθυπουργού γράφτηκε και το όνομα του υπουργού υποδομών!
Συνηθίζεται στην Ελλάδα να γίνεται αυτή η θεμελίωση, να μπαίνει μια πλάκα, με το όνομα του πολιτικού που παρίσταται. Το ίδιο έγινε και με τα Σπάτα όταν θεμελιώθηκαν από τον θείο του σημερινού υπουργού, Κων.Καραμανλή, τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 (το αεροδρόμιο εγκαινιάστηκε το 2000...). Εννοείται ότι όνομα υπουργού δεν υπήρχε εκεί...
Είναι λοιπόν παράδοξο και ασυνήθιστο να βλέπεις το όνομα του υπουργού Υποδομών με το όνομα του πρωθυπουργού μαζί! Ο υπουργός είναι...επιλογή του πρωθυπουργού και σήμερα είναι αύριο δεν είναι- δεν είναι όλοι ίσα και όμοια εκτός εάν λέγεσαι...Καραμανλής! Κι εκεί είναι το μυστικό. Ουδείς άλλος υπουργός θα τολμούσε να...βάλει το όνομά του σε μια πλάκα μαζί με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη εάν δεν λεγόταν Καραμανλής! Ορισμένοι μάλιστα έλεγαν χθες με κακεντρέχεια ότι...πάλι καλά που έγραψε και του Μητσοτάκη το όνομα στην πλάκα!
Ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι...δεν τον αφήνουν μόνο του στο κόμμα ό,τι κι αν γίνει!
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους Κρητικούς και η δήλωση του Κούλη  πως ο νέος ΒΟΑΚ θα πραγματοποιηθεί, μεν, με διόδια, δε.

cretalive.gr


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ......
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...