Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Κεφαλογιάννης....Πάμε για άλλες πολιτείες.



Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της αποφάσισε να πουλήσει η οικογένεια του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αμερικανικός όμιλος διαπραγματευόταν εδώ και μήνες την αγορά των καταλυμάτων και η συμφωνία πλέον είναι γεγονός, φθάνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 61 εκατομμυρίων ευρώ.
Επί της ουσίας πουλήθηκαν τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας Cyan Group of Hotels, συμφερόντων Κεφαλογιάννη, που βρίσκονται στην Κρήτη. Ειδικότερα, πρόκειται για το πεντάστερο «Apollonia Beach Resort & Spa» κα και το τετράστερο «Santa Marina Beach Resort» που βρίσκονται στην Αμμουδαρά του νομού Ηρακλείου, καθώς επίσης και για το πεντάστερο «Sitia Beach City Resort & Spa» που όπως προδίδει και το όνομά του βρίσκεται στην γραφική περιοχή της Σητείας.

Οι πληροφορίες λένε ότι πούλησαν και την χαριστική παραχώρηση από την Χούντα για ποιμνιοστάσιο σε έκταση  800 στρεμμάτων στο Τσαλικάκι όπως μπορείτε να δείτε στο έγγραφο, σε Κινέζους, διότι αυτές τις μέρες περιφράζεται.
  
Οι «αδελφικές» σχέσεις των Κεφαλογιάννηδων με την χούντα προκύπτει και από την απόφαση του χουντικού δημοτικού συμβουλίου όπως μπορείτε να δείτε, να του δώσει τότε άδεια ..ποιμνιοστασίου σε..800 «ιδιόκτητα στρέμματα» κατά δήλωση του , στο κέντρο σχεδόν του Ηρακλείου στην περιοχή Τσαλικάκι , με αποτέλεσμα αυτά να υπάρχουν μέχρι και τώρα στην κυριότητα του, αφού κανένας δεν τολμούσε να τα… αγγίξει. Ξέρετε πόσο ΑΞΊΖΟΥΝ 800 στρέμματα σχεδόν στο κέντρο του Ηρακλείου ; Δις ΕΥΡΩ. Εκείνη την επάρατη εποχή, εάν δεν ήσουν δικός τους, ήσουν στην…. Μακρόνησο. Όχι να σου βγάζουν…. και χαριστικές αποφάσεις.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΞΑΕΤΕΙΑ ΟΧΙ ΕΠΤΑΕΤΕΙΑ , Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ...... ) . ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21-04-1967. ΜΕΤΑ Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1973 ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...