Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Γίνεται ...της μάσκας το κάγκελο.



Ο εφιάλτης του Covi-19 απλώνεται πάνω από την Ευρώπη. Ώρα με την ώρα τα κρούσματα του θανατηφόρου κορωνοϊού αυξάνονται, όπως αυξάνονται και οι θάνατοι.
Την ίδια ώρα η αγωνία για την εμφάνιση του πρώτου ή των πρώτων κρουσμάτων στην Ελλάδα κορυφώνεται. Όπως λένε όλοι, δεν είναι το εάν θα έρθει αλλά το πότε.







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαλαζονη με λιγες σταγονες λεμονι ή ξυδι στο ενα λιτρο νερο και πινεις απο αυτο το διαλυμα μια σταγονα ανα μια ωρα, το γνωστο MMS που το κυνηγουν λυσσαλλεα ολες οι φαρμακοβιομηχανιες και ολοι οι μεγαλοεπιστημονες.

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις πως ξεκινησε το MMS;
Ενας Αμερικανος ειχε παθος με τη φωτογραφια και πηγε στον Αμαζωνιο με κατι φιλους του και για οδηγους ειχαν κατι Ιθαγενεις. Μεσα στα διαφορα φαρμακα που ειχε μαζι του ειχε και χαπια χαλαζονης για να απολυμαινει το νερο.
Μετα απο μια εβδομαδα περιπλανησης στη ζουγκλα αρχισαν να αρρωσταινουν και οι ιθαγενεις και οι φιλοι του με αποτελεσμα να αποδεκατιζονται μερα τη μερα. Πεθαιναν και πως να επιστρεψεις πισω;
Οποτε σε μια απελπιδα προσπαθεια γεμισε το παγουρι του με νερο και εριξε μεσα χαπια χαλαζονης.
Μεσα σε λιγες ωρες τα συμπτωματα αρχισαν να υποχωρουν και να βελτιωνεται η υγεια τους.
Γυρνωντας στην Αμερικη ξεκινησε με ενα φιλο του χημικο να ψαχνουν πως να το βελτιωσουν και πως σωθηκαν οι υπολοιποι της ομαδας.
Ειδαν οτι προσθετοντας λιγες σταγονες λεμονι ή ξυδι η αποτελεσματικοτητα του γινεται πολυ δραστικη και δεν εχει καμμια παρενεργεια στον οργανισμο. Κατι σαν την σοδα που οταν ριξεις λιγες σταγονες λεμονι ή ξυδι μετατρεπεται σαν bacin sodium.
Ε με τα πολλα ψαχνοντας ανακαλυψε οτι το υγρο που βαζουν για καθαρισμο στις πισίνες, δεν θελω να αναφερω τις χημικες ονομασιες γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως, και με την προσθηκη λιγο λεμονιου ή ξυδιου γινεται ενα πολυ ισχυρο αντιβιωτικο.
Ξεκινησε ο γνωστος πολεμος απο τις φαρμακοβιομηχανιες και τους εναρετους χμμ επιστημονες να τον ισοπεδωσουν.
Αυτος πηγε στην Αφρικη και αρχισε να κανει θεραπειες σε διαφορα χωρια σε οσους ειχαν AIDS και τους θεραπευε με αποδειξεις.
Εκει τον γαμησαν οι πολυεθνικες, τρελο πολεμο αλλα δεν μασησε ο γερος.

Ανώνυμος είπε...

Το βασικοτερο ξεχασα, ΑΜΙΣΘΙ και χωρις νοσήλεια για τους ασθενεις, συνταξιουχος αυτος, θεραπεια χωρις κερδος αφου το κοστος της... αντιβιωσης ηταν και ειναι οσο κοστιζει μια 20δα χαπια χαλαζονης, 2 ευρω, υπολόγισε ποσες δεκαδες λιτρα αντιβιωσης βγαινουν. 20 λιτρα αντιβιωση και παιρνεις μια σταγονα καθε ωρα για 48 ωρες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...