Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Χωρίς περεταίρω λόγια.



Τι ζούμε ρε... μ' αυτούς τους αλήτες - προδότες - πολιτικούς; 


 




Δεν το παρέσυραν τα κύματα. Είναι ο ελληνικός στρουθοκαμηλισμός αυτός που δεκαετίες τώρα ανακαλύπτει δικαιολογίες για τις μικρές και μεγάλες εθνικές ήττες. Να φθάνουμε όμως στο σημείο να διαρρέουμε ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος παρασύρθηκε από τα κύματα είναι πέρα από κάθε εθνική αξιοπρέπεια.
 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με Μητσοτάκη πόλεμο; Ούτε ως ανέκδοτο δεν το αντέχεις.

Ανώνυμος είπε...

Η δήθεν ελληνική κυβέρνηση υποβάθμισε το γεγονός της εισόδου του ερευνητικού της Τουρκίας στην υποτιθέμενη ελληνική υφαλοκρηπίδα. Τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών μίλησαν για κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, όπως έμαθαν απο τον Σημίτη και τον Πάγκαλο τότε στα Ιμια . Κακώς. Η αλήθεια όπως και τότε είναι πως έχουμε να κάνουμε με διαχρονική προδοσία και απομπόληση εδαφών. Το Orus Reis βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή για συγκεκριμένους λόγους. Να κατοχυρώσει την τουρκική υφαλοκρηπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τραγικό να πηδάνε τη γυναίκα σου και εσύ να παίρνεις μάτι. Αυτό το παραμύθι πως οι Τούρκοι παρακολουθούνται απο τις ΕΔ ή τα ρέματα έφεραν το πλοίο μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ ενώ κάνουν έρευνα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση των ΕΔ. Και δεν είναι κάτι που έγινε μόνο επι Μητσοτάκη που παρέδωσε την Ελληνική ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου αλλα και επι Τσίπρα. Eιναι αδιανόητο ο κάθε βλάκας να γίνεται Πρωθυπουργός με δέκα ΜΜΕ ενός καρτέλ.

Ανώνυμος είπε...

Τα πραγματα αδερφια μου ειναι απλα. Θελουν δε θελουν θα γινει το Θελημα Του Θεου.
Δεν διαβασα πουθενα τους γνωστους αγνωστους οι οποιοι συνηθως χλευαζουν για το παραμικρο τον Γεροντα Παισιο να αναφερθουν στο Brexit και στο τι ειχε πει ο Γεροντας.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …

Το επομενο ειναι το σημαντικοτερο για εμας.

«Όταν», ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.

Δηλαδη τι αλλο ακομη επρεπε να μας πει; Οσους ρωτω ετσι απο μαζοχισμο η απαντηση ειναι σχεδον ιδια. Εεε δεν προκειται να γινει τιποτα τα εχουν κανονισει.
Ζαμαν φου, γκομενιλικια, μαγκια, τουπε, φρεντο βολτες, ασωτια και στο σπιτι μεσα δευτερο πακετο μακαρονια δεν παιζει. Ετσι και γινει τιποτα σε ενα δεκαημερο θα ψωφησουν απο την πεινα και ειμαι απολυτος σε αυτο γιατι τους βλεπω, δεν ενδιαφερονται, νομιζουν οτι ολα θα κυλουν οπως κυλαει η καθημερινοτητα τους, παμε να φαμε Κινεζικο καμμια πιτσα να παραγγειλουμε σουβλακια, σιγα μη μαγειρεψω, ερχεται η πουτσα ταχεως, δεν με ενδιαφερει κανενας τους.

Ανώνυμος είπε...

Χιε,πολυ δουλεμα πεφτει...
sxolianews.blogspot.com/2019/07/blog-post_6.html
Απορια πωs λεγεται αυτοs που γλυφει εκει που εφτυνε;

Ανώνυμος είπε...

ο κουλης εκατσε στα τεσσερα Τελεια και παυλα.

Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές είπε...

Συμφωνώ απολύτως αγαπητέ

Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές είπε...

''ο κουλης εκατσε στα τεσσερα Τελεια και παυλα.''
Συμφωνώ απολύτως αγαπητέ

Δημητρης Κ. είπε...

Ο λαός που ...εκατσε ?? Είναι φανερό που...Αφου δεν ντρέπεται κανείς.. .Δεν κοκκινίζει.. Είναι ζήτημα αν του κανει και ...κουκου..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...