Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

«Ελεύθερος και ωραίος»



Παρουσιάστηκε τελικά στις 18.45 το απόγευμα του Σαββάτου στο Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό ο 40χρονος οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette και σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Τετάρτης επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.
O οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών. Ο 40χρονος μετέβη στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του ύστερα από τρεις ημέρες εξαφάνισης.
Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.Ο 40χρονος Κυριάκος Κουκουλομάτης στην κατάθεση του δήλωσε συλλέκτης παλιών πολυτελών αυτοκινήτων και παραδέχθηκε ότι λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία είχε αναπτύξει ταχύτητα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ο Κ
oυκουλομάτης είπε ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το τροχαίο και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, σοκαρίστηκε, τα… έχασε και γι’ αυτό εγκατέλειψε το σημείο.
Αυτά είπε στους αστυνομικούς της Τροχαίας Ελληνικού ο 40χρονος επιχειρηματία που εγκατέλειψε σε τροχαίο δυστύχημα το θύμα στην περιοχή της Γλυφάδας.
Μετά την κατάθεση του στην αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου, ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.



Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε;


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ = ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ Η ΛΕΣΧΗ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΩΝ . ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...