Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

«Στη μεταρρύθμιση που ετοιμάζουμε για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τα κέντρα υγείας θα παίξουν έναν κομβικό ρόλο και θα καταφέρουμε μετά από όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και των περιοριστικών δημοσιονομικών πολιτικών να μεταρρυθμίσουμε το ΕΣΥ. Ήδη, στο τέλος του έτους, θα έχουμε 1.200 ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό, με πενταετή εκπαίδευση και με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας τις πρώτες μέρες  του Μαΐου.


Η πανδημία επελαύνει και ο πρωθυπουργός μας φλομώνει στην κενολογία, σερβίροντας μας ψέματα με την σέσουλα.
Το ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων καταρρίπτεται μετά το άλλο -χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2056 νέα κρούσματα, και το μόνο ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι να μπουκώνει με δημόσιο χρήμα του τραπεζίτες και τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
Ας ξεπεράσουμε ασχολίαστο ότι το χθεσινό διάγγελμα του Μητσοτάκη με το οποίο πέρα ότι επανέλαβε το γνωστό τροπάριο περί προσωπικής ευθύνης και εξάγγειλε νέα lockdown, δεν περιείχε το παραμικρό μέτρο που θα μπορούσε σε κάποιο βαθμό να τιθασεύσει την εξάπλωση της πανδημίας.

Παριστάνει, ο Μητσοτάκης, ότι δεν αντιλαμβάνεται τις υγειονομικές βόμβες στις οποίες έχουν μετατραπεί τα ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή δεν είπε το παραμικρό για προσλήψεις υγειονομικών και οι οποίες είναι τόσο απαραίτητες. 

Το μόνο που κατόρθωσε με τα λεγόμενα του είναι να μας αποδείξει για μια ακόμα φορά με το πόσο απατεώνες και πολιτικούς ψεύτες έχουμε μπλέξει. 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό σημείο της ομιλίας του, το οποίο δεν του ξέφυγε αφού την έκανε ανάγνωση. "Γι’ αυτό και πρέπει να δράσουμε τώρα. Τώρα. Πριν λυγίσουν οι Μονάδες Εντατικής από το βάρος ζωών που κινδυνεύουν. Τώρα", μας είπε ο Μητσοτάκης. 

Πώς θα "λυγίσουν" οι ΜΕΘ, ρε μεγάλε; Όλα τα κυβερνητικά στελέχη δεν βγαίνουν και μας λένε ότι υπάρχουν σε λειτουργία 800 ΜΕΘ, ενώ από τον Μάη  δεν δήλωνε ο αρμόδιος υπουργός Κικίλιας: "Στο τέλος του έτους, θα έχουμε 1.200 ΜΕΘ και ΜΑΦ με μόνιμο προσωπικό, με πενταετή εκπαίδευση και με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται"; 

Δηλαδή σύμφωνα με τις εξαγγελίες σας σε δυο μήνες θα λειτουργούν 1.200 ΜΕΘ.
Σήμερα έχουμε 135 διασωληνωμένους. Άρα όσο εκρηκτική άνοδο κρουσμάτων και να έχουμε, λογικά μέχρι το τέλος του χρόνου, αποκλείεται η πληρότητα των ΜΕΘ να υπερβεί το 50% σύμφωνα με όσα ισχυρίζεστε.
Πώς λοιπόν θα "λυγίσουν";

Μας λέτε όμως κατάμουτρα καραμπινάτα ψέματα.
 

Οι ΜΕΘ που λειτουργούν σήμερα όπως έχουν καταγγείλει τα συνδικαλιστικά όργανα των γιατρών σε όλη την Ελλάδα είναι 200, με την πληρότητά τους στην Αττική να κυμαίνεται γύρω στο 70 - 75%.
Με τις καλύτερες προοπτικές τους επόμενους μήνες μπορεί να διπλασιαστούν και να φτάσουν τις 400, ενώ όσα μας λέει ο υπουργός Υγείας και τα κυβερνητικά στελέχη ότι μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι 1.200, δεν είναι παρά παραμύθια της Χαλιμάς.

Οποιος διασκεδάζει τρώει και πίνει είναι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ!! σκάβει τάφους». ΤΟ ΙΔΙΟ Και οσοι έχουν Μαγαζιά

 

«Η κυβέρνηση έχει τρεις τουλάχιστον ανοιχτά ομοφυλόφιλους σε θέσεις κυβερνητικές» Είναι ο Νικόλας Γιατρωμανωλάκης ο οποίος είναι γενικός γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Γρηγόρης Δημητριάδης στο υπουργείο Εξωτερικών και εγώ, είπε ο Αλέξης Πατέλης.


Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη . Στη μάχη ακόμα 43 κλίνες ΜΕΘ - Εφιάλτης με 839 κρούσματα

Κωμωδία: «Σχέδιο έκτακτης ανάγκης» βάφτισαν την εύρεση επιπλέον 43 κλινών ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο "λαός" στη Θεσσαλονίκη τρέχει για το δωρεάν rapid test ώστε η κυβέρνηση να ανακοινώσει περισσότερα  κρούσματα, τα ΜΜΕ να λένε νυχθημερόν "θαπεθανουμόλοι", οι υπουργοί διαχειρίζονται όλο και περισσότερα δανεικά και κονδύλια, και εμείς να υποδυόμαστε τους μουσικούς του Τιτανικού που συγκρούεται τα μεσάνυχτα με το παγόβουνο των εντεταλμένων λοιμοξιολόγων .

Άντε βρε και καλό μασκοφορεμένο Πάσχα.

 

1.678 νέα κρούσματα. Θυμίζουμε ότι χθες καταγράφηκαν 2.056 νέες μολύνσεις. σήμερα 449 στην Θεσσαλονίκη, 300 στην Αττική,16 στην Κρήτη.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στοιχεία μετάδοσης και διασποράς του κορονοϊού (Διακρίνοντας την αλήθεια από το ψέμα προς υπεράσπιση του ορθού λόγου και του διαφωτισμού)
http://www.katiousa.gr/apopseis/stoicheia-metadosis-kai-diasporas-tou-koronoiou-diakrinontas-tin-alitheia-apo-to-psema-pros-yperaspisi-tou-orthou-logou-kai-tou-diafotismou/
Ας το γυρίσουμε όμως λίγο στην πλάκα. Στην πλάκα που σπάει η κυβέρνηση μαζί μας. Τι έχουμε μάθει λοιπόν συνολικά από την κυβέρνηση των άριστων;
–Αρχικά στα πρώτα briefing ότι οι μάσκες πρέπει να αποφεύγονται γιατί ενδέχεται να είναι επικίνδυνη η χρήση τους (Σ. Τσιόδρας)
–Στα πρώτα briefing επίσης ότι τα τεστ είναι περιττή πολυτέλεια (και πάλι Σ. Τσιόδρας)
–Ότι νικήσαμε τον κορονοϊό και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα σύνορα (Πέτσας)
–Ότι το να κάνουμε μαζικά τεστ στα αεροδρόμια είναι περιττό κόστος (Σ. Τσιόδρας)
–Ότι οι περισσότεροι μαθητές ανά τάξη παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τον κορονοϊό (Γ. Μαγιορκίνης)
–Ότι στα σχολεία δεν κολλάει ενώ στα μπαρ κολλάει (Νικ Χάρντ)
–Ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι μεταδίδεται στα ΜΜΜ που υπάρχει συνωστισμός (Γ. Μαγιορκίνης)
–Ότι δυστυχώς δεν έχουμε λεφτά και χρόνο για να εξοπλιστούμε με περισσότερα δρομολόγια (Σ. Τσιόδρας)
–Ότι η δημόσια συζήτηση για το αν μεταδίδεται ο ιός μέσω της Θείας Κοινωνίας δε βοηθά (Γ. Μαγιορκίνης)
–Ότι έχουν γίνει προσλήψεις νέων γιατρών (Κ. Μητσοτάκης)
–Ότι περιορίζεται ο ιός αν κλείνουν τα μαγαζιά εστίασης και τα περίπτερα στις δώδεκα (προσεχώς και νωρίτερα)
–Ότι η εκκλησία είναι μπροστά στην τήρηση των μέτρων προστασίας (Νικ Χαρντ)
–Οι υγειονομικοί για κάποιον περίεργο λόγο δικαιούνται μόνο 7 μέρες περιορισμό σε θετικό μοριακό τεστ ενώ όλοι οι υπόλοιποι 14.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...