Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΒΕΘ : Ο θάνατος σου η ζωή μου.

2.152 τα νέα κρούσματα.383 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής 633 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, 160 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας ,20 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου, 8 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρεθύμνου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου.

«Να δοθεί δυνατότητα διέλευσης από την Κρυσταλλοπηγή...

Σε... αίτημα να δοθεί η δυνατότητα διέλευσης ανθρώπων και εμπορευμάτων σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες και αντίστοιχους ελέγχους από τον συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής, που έκλεισε προσωρινά στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, προχώρησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

 «Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που οδηγούν την κυβέρνηση στη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, τα οποία την ίδια στιγμή επιδεινώνουν την οικονομία και δυσκολεύουν τις εργασίες των επιχειρήσεων. Ωστόσο μεταφέρουμε την κραυγή αγωνίας των επιχειρήσεων που διατηρούν εμπορικές συναλλαγές με επιχειρήσεις της Αλβανίας», αναφέρεται σε επιστολή του ΒΕΘ προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κρούσματα είναι πλασματικά.
Κάποιοι ανεβοκατεβαζουν τον αριθμό τους κατά το δοκούν. Οι λόγοι, η προσαρμογή των λαών και η συνειδητοποίησα στην εβραϊκή νέα τάξη πραγμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Κρούσμα είναι η λοίμωξη, τα θετικά τεστ αναφέρονται σε φορείς. Ας μάθουν ελληνικά πρώτα οι καθηγηταραδες και μετά ας δώσουν οδηγίες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...