Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Του έσπρωξε τον Κορονοϊο;

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εισήχθη για προληπτικούς λόγους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος όπως έγινε γνωστό, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι λοιμωξιολόγοι λένε πως κάποιος είναι θετικός στον ιό, δύο - τρεις μέρες πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων. Ο Αρχιεπίσκοπος είχε συμπτώματα τη Δευτέρα και δύο μέρες πριν είχε δει τον πρωθυπουργό.

 Επίσης, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, όταν... κάποιος βρίσκεται σε καραντίνα (ο κ. Ιερώνυμος βρισκόταν) το αποτέλεσμα των τεστ δεν έχει καμία σημασία. Συνεπώς και το τεστ που έκανε μια μέρα πριν δει τον κ. Μητσοτάκη.

Όμως πριν πέντε μέρες, ο Αρχιεπίσκοπος είχε συναντηθεί με τον Μητσοτάκη, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής χωρίς προληπτικά μέτρα μάσκες κ.λ.π..

Σημειώνεται ότι στους κόλπους της Εκκλησίας επικρατεί ανησυχία μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε μητροπολίτες, ανάμεσα στους οποίους ο Αιγιαλείας Ιερώνυμος και ο Πλαταμώνος Γεώργιος. Ο πρώτος συναγερμός σήμανε μετά τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο στις αρχές Νοεμβρίου, στην οποία συμμετείχε ιεράρχης θετικός στον κορωνοϊό. Αποτέλεσμα ήταν να μπουν σε καραντίνα τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όσο και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας για τον πρωθυπουργό

 

Κορωνοϊός: Ανατροπή στα δεδομένα - Υψηλή η μεταδοτικότητά του από τα παιδιά (Video)

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες υποστηριζόταν ότι ο ιός παρουσιάζει χαμηλή μεταδοτικότητα από τα παιδιά στους μεγάλους.

 

Μετά τα 3.316 κρούσματα κορονοϊού της 12ης Νοεμβρίου σήμερα  Πέμπτη 19 Νοεμβρίου έχουμε 3227 νέα κρούσματα κορονοϊού. 646 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής 774 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, και 47 στην Κρήτη .

 

Ο ΠΟΥ ξεκαθαρίζει πως το εμβόλιο θα καθυστερήσει για μήνες και δεν θα αποτελέσει «μαγική λύση»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...