Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Οδηγούμεθα σαν πρόβατα στην σφαγή

Η ελληνική κοινωνία βιώνει το 2020 δύο δεινά. Την πανδημία του κορονοϊού και την κυριολεκτικά ξενόδουλη κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο απειλεί να ακυρώσει όποια πρόοδο έχει συντελεστεί στην Ελλάδα, όχι μόνο από το τέλος των μνημονίων έως τον Ιούλιο του 2019 αλλά ολόκληρη την περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Το αλόγιστο άνοιγμα του τουρισμού και η μη ενίσχυση της υγείας από αυτούς που έχουν ως μόνο στόχο την ενίσχυση των φίλων τους μεγαλοεπιχειρηματιών και των Μέσων ενημέρωσης που τους βοήθησαν να εκλεγούν έχουν φτάσει την κατάσταση σε τέτοια δραματικά επίπεδα που πλέον το μόνο που απόμενε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν να αποφασίσει γενικό lockdown για να ολοκληρωθεί η ταφή των μικρομεσαίων. Αυτό βέβαια θα επιβαρύνει επιπλέον την οικονομία και την ψυχική υγεία της ελληνικής κοινωνίας αλλά ποσώς τον ενδιαφέρει αφου υπολογίζει στην καλοσύνη της Μέρκελ για να διατηρηθεί στην εξουσία.

 Έχουμε να κάνουμε με το πιο επικίνδυνο είδος. Κυβέρνηση Γερμανόδουλων μαυρογιαλούρων. Άριστοι σε ό,τι επαγγέλλονται αλλά κουμπούρες στην διαχείριση των ζωών μας. Το πιο επικίνδυνο είδος, με άλλα λόγια.

Οι αντιδράσεις μέχρι στιγμής για την άφρονα πολιτική του είναι μικρές, το ποτάμι όμως της αντίδρασης είναι σίγουρο ότι θα φουσκώσει απότομα. Και τότε δεν θα κινδυνεύσει μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και η υποτιθέμενη Δημοκρατία.

Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;

 

 

ΚΑΤΑΔΙΚΗ! 12 μήνες φυλάκιση σε καθηγήτρια γιατί δεν φορούσε μάσκα...

Όταν έχεις τέτοια "δικαιοσύνη"... τι χρειάζεται μια χούντα με τανκ; Άλλωστε κι ο Κόλλιας του Παπαδόπουλου... δικαστής ήταν!

"Βρισκόμαστε ενώπιον ενός ασθενούς ο οποίος βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης"...

 

Όσο  για τα εθνικά; Ποια εθνικά.

 Το στίγμα του Oruc Reis (από τις 4/11/20, 08:22 μέχρι και τις 5/11/20, 08:21 ώρα Ελλάδος) μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου.

Έχουν συμπληρωθεί 24 ημέρες από την έναρξη των τελευταίων παράνομων ερευνών επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ουδείς ασχολείται με το γκριζάρισμα των ελληνικών θαλασσών…



“Απόβαση” Τούρκων αστυνομικών και Κούρδων στην Ελλάδα. Ζητούν άσυλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...