Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Συνέλαβαν έναν ...απο τους εκατοντάδες “τυφλοπόντικες” του ISIS...

Ένα από τα ηγετικά μέλη του ΙSIS συνελήφθη – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – πριν από λίγες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ. στην Τρίπολη, ύστερα από διεθνή αναζήτηση. Πρόκειται για έναν 27χρονο από το Τατζικιστάν στον οποίο είχε δοθεί προ μερικών ετών άσυλο στην Ελλάδα. Σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης (ερυθρά αγγελία), που είχε εκδοθεί από τη χώρα του με την κατηγορία ότι ήταν μέλος του ISIS.Σύμφωνα με περιεχόμενο της ερυθράς αγγελίας, ο προαναφερόμενος το 2016 μετέβη μέσω Τουρκίας στη Συρία όπου εντάχθηκε, εκπαιδεύτηκε και συμμετείχε για λογαριασμό του Iσλαμικού Κράτους σε πολεμικές συγκρούσεις σε Συρία και Ιράκ.

Στο ίδιο έγγραφο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη του ISIS. Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ο 27χρονος πατέρας 4ων παιδιών είχε έρθει το 2017 στη Λέσβο ως παράνομος μετανάστης, του χορηγήθηκε άσυλο και για 3 χρόνια διέμενε σε διαμέρισμα που νοικιάζει ΜΚΟ στην Τρίπολη.Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αρχιτρομoκράτης της ISIS συνελήφθη .. πήγαινε να πατήσει την Τριπολιτσά. Άρωμα Ερντογάν.. Μετά τη Βιέννη ετοιμαζόταν να χτυπήσει την ηρωική Τριπολιτσά μέσα στο ’21;…..

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...