Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Έχει χαθεί εσκεμμένα η μπάλα.

«Υπάρχουν περισσότερα να κερδίσουμε ψάχνοντας για win – win λύσεις από το να επενδύουμε στη σύγκρουση και στην αντιπαράθεση», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Τσιφλίκι των τούρκων η Ελλάδα! Μπαίνουν και κάνουν ότι θέλουν!

 

Οι Τούρκοι έδιωξαν Κρητικό ψαρά από τα… ανοιχτά της Ρόδου!

 Το τουρκικό σκάφος Oruc Reis πραγματοποιεί εδώ και πολύ καιρό έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα του Καστελλορίζου και τώρα της Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι πραγματοποιούν όχι μόνο έρευνες, αλλά και γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Το ίδιο σενάριο θα επαναλάβουν και στην ελληνική.

Πέρα από τα τετριμμένα και αναμασημένα, ότι η κίνηση αυτή της Τουρκίας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου, επιβάλλεται να δούμε ποια αντίδραση μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα. Γιατί η επίκληση του Διεθνούς Δικαίου δεν ιδρώνει το αυτί του Ερντογάν. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ένα επιθετικό κράτος είναι η γλώσσα της ισχύος, ή τουλάχιστον της προβολής ισχύος. Η επιλογή του κατευνασμού, το μόνο που καταφέρνει είναι να αποθρασυνθεί ο ήδη θρασύς.

Το Oruc Reis “βλέπει” Καστελόριζο και η Μέρκελ μιλά για “έρευνες σε αμφισβητούμενα ύδατα”

 

Ο Μητσοτάκης για να μην δυσαρεστήσει και τα Σκοπια και πάψει η Βόρεια Μακεδονία να έχει πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αφήνει στο έλεος του Κορωνοϊού τη χώρα.

Η κυβέρνηση δεν τολμά να κλείσει όλα τα χερσαία σύνορα της χώρας μας στη Βόρεια Ελλάδα την στιγμή που όλη η χώρα είναι σε lockdown. Για τα μάτια του κόσμου κλείνει μόνο τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή, ενώ θα παραμείνουν ανοικτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα και από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα.

Έμπαιναν στην Ελλάδα από την Αλβανία με πλαστά τεστ Covid-19


Μετά τα κατευθυνόμενα ρεπορτάζ που αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει δεύτερο κύμα κορονοϊου στην Κίνα ....

Μέτρα Κίνας πρότεινε ο καθηγητής Βατόπουλος για τον κορονοϊό! Επίταξη - ενοικίαση ιδιωτικών ΜΕΘ με αντιδράσεις κλινικαρχών!

«Άμεσα μέτρα τύπου Γουχάν, αύριο, να λειτουργούμε σαν Κυριακή κάθε μέρα, να κλείσουν και οι επιχειρήσεις αν είναι δυνατόν, να κλείσουν τα πάντα για 10 μέρες 15  ένας άνθρωπος να βγαίνει για μια ώρα, κάθε τρεις ημέρες να πάει να ψωνίσει και να γυρίσει σπίτι του», πρόσθεσε, λέγοντας πως ίσως αυτή η εφαρμογή πολύ αυστηρών μέτρων αποφορτίσει τη μετάδοση του ιού

Η καλύτερη λύση είναι να μας δώσουν από μια στολή αστροναύτη.Έτσι θα γλυτώσουμε σίγουρα τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...