Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Ελα μωρέ, με το Oruc Reis θα ασχολούμεθα;

Το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis βρέθηκε μια ανάσα από το νησί της Ρόδου, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν επισκέπτεται σήμερα Κυριακή την κατεχόμενη Αμμόχωστο στην Κύπρο, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, το Oruc Reis βρέθηκε 12 μίλια ανατολικά του ελληνικού νησιού, όπως φάνηκε από την ιστοσελίδα marinetraffic.com. Ήδη πλέει νοτιοανατολικά της Ρόδου και νοτίως του Καστελόριζου. Την ίδια ώρα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας υποστηρίζει ότι το Oruc Reis έχει ποντίσει καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και έχει συλλέξει ελπιδοφόρα δεδομένα. "Όπως πριν από 100 χρόνια σκίσαμε την Συνθήκη των Σεβρών έτσι και τώρα σκίζουμε τη Συνθήκη των Σεβρών που θέλουν να μας επιβάλουν στη Γαλάζια Πατρίδα” δήλωσε ο Ντονμέζ.

Οι παράνομες επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται και εντείνονται καθημερινά. Όμως το γεγονός πέρασε στα ψιλά, που λένε στην δημοσιογραφική γλώσσα, μια και έγιναν κάτι σαν τις παραβιάσεις και παραβάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου που μεταβλήθηκαν με την πάροδο του χρόνου, κάτι σαν ρουτίνα. Το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει εγκληματήσει διαχρονικά σε βάρος του ελληνικού λαού, αφήνοντας για χρόνια ανοχύρωτη τη χώρα, Μόνο μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη θα μπορούσε να αναχαιτίσει τον βάρβαρο Ασιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...