Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Δεν μπορείς να είσαι αρνητής των εντολών Κούλη.

Πάρε το επίδομα σου και σκάσε.

Ο επικεφαλής αστυνόμος της αντιτρομοκρατίας  της Βρετανίας ζήτησε την έναρξη «εθνικής συζήτησης» για την εισαγωγή νέων νόμων για την τιμωρία των ανθρώπων που διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας κατά του εμβολιασμού.

Ο  Neil Basu της Μετροπολιτικής Αστυνομίας, αμφισβήτησε κατηγορηματικά εάν είναι «το σωστό για την κοινωνία να επιτρέπει» την ανταλλαγή «παραπληροφόρησης που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή των ανθρώπων» - δαιμονοποιώντας  όλες τις αμφιβολίες σχετικά με τα γρήγορα αναπτυγμένα εμβόλια Covid-19 των οποίων οι πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν είναι ακόμα γνωστές.

Δικτατορία εν' όψει: Ζητούν νέους νόμους που να τιμωρούν όσους αμφισβητούν το κεντρικό αφήγημα για τον κορωνοϊό

 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις «ψεκασμένες θεωρίες»

Σύμφωνα με τα αψέκαστα και συστημικά ΜΜΕ, με στόχο να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για όσους διακινούν «ψεκασμένες και επικίνδυνες, για τη δημόσια υγεία, θεωρίες σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού», η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας….

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν οι αναφορές που αμφισβητούν την επικινδυνότητα της πανδημίας, την αποτελεσματικότητα των test ανίχνευσης του ιού αλλά και εκείνης των εμβολίων, τα οποία οι «αρνητές της πανδημίας» χαρακτηρίζουν επικίνδυνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μόλις 5 μέρες ήταν επιθυμία του Gates να πάρουν μέτρα οι κυβερνήσεις για να καμφθεί η αντίδραση έναντι των εμβολίων.

 

Ευαγγελάτος :Ο χάρος βγήκε παγανιά. ..

 

“ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ” ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΪ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΤΟΥ COVID: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό»

Από αύριο το πρωί ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν τους ελέγχους από άκρη σε άκρη παντού. Θα πηγαίνουν μάλιστα από σπίτι σε σπίτι όπως παλιότερα έψαχναν στην κατοχή οι Γερμανοί τους αντιστασιακούς ή στην Χούντα τους αριστερούς και θα ψάχνουν αν οι ένοικοι παραβιάζουν τα μέτρα και τις απαγορεύσεις.

Μήπως έφτασε η ώρα να φτιάξουμε στρατόπεδα τύπου Άουσβιτς για να βάλουμε τους νοσούντες; Όσο για τους φούρνους δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα επιτάξουμε αυτούς της κλειστής εστίασης.

Δημ. Κούβελας: Υπό κατάρρευση το Δημόσιο Σύστημα Υγείας - Τι γίνεται με τα εμβόλια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...