Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Θα μας παίξει το ακορντεόν ο... Κούλης

3.316 νέες μολύνσεις, 756 στην Περιφέρεια Αττικής, 828 στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, 42 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 20 στο Ηράκλειο, 5 στο Λασίθι, 3 στο Ρέθυμνο και 14 στα Χανιά.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που εφημερεύει σήμερα (επικουρικά και το «Διαβαλκανικό Νοσοκομείο») πολίτες σχηματίζουν ουρές στον προαύλιο χώρο. Οι ουρές έχουν σχηματιστεί λόγω των rapid-test που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε ασυμπτωματικούς πολίτες.

 Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Θα παρουσιαστούν χιλιάδες κρούσματα και κλείσιμο στα...υπόγεια. Μόνοι τους βγάζουν τα ματάκια τους, αλλά την πληρώνουμε όλοι.

Η παράταση του lockdown είναι πλέον δεδομένη και το μοναδικό στοίχημα για την κυβέρνηση είναι το αν θα καταφέρει τελικά να ανοίξει η αγορά πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να μην καταρρεύσει η ήδη κατεστραμμένη ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ειλημμένη η απόφαση για παράταση της καραντίνας σε όλη τη χώρα μέχρι την 14η Δεκεμβρίου ώστε να προλάβει η αγορά να έχει ψευτοσυνέλθει έως τις παραμονές των Χριστουγέννων,και βλέπουμε.

Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα πρέπει να ξανακλείσει αργά ή γρήγορα η χώρα.Στο πλαίσιο αυτό κερδίζει έδαφος ολοένα και περισσότερο το σενάριο του lockdown – «ακορντεόν».

Το σχέδιο αυτό προβλέπει 21 μέρες lockdown και 14 ημέρες χαλάρωση προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να οδηγηθούμε μέχρι το Μάιο που θα ερθουν τουρίστες.

Το “πέταξε” ο Πέτσας να μας κάνει “μασάζ” για όσα έρχονται! “Πιθανό να πάμε σε σκληρότερο lockdown…

 

Μας το φέρνουν σιγά σιγά. “Έρχεται πιο σκληρό lockdown” λέει ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος

 

Ποιοι είναι υπεύθυνοι για την διάδοση του Covid-19; - Nέοι Έλληνες & εστίαση ή το «στρίμωγμα» στα ΜΜΜ & οι λαθροαλλοδαποί;


Θετικοί στον κορωνοϊό 10 εργαζόμενοι σε φάρμες με μινκ στην Καστοριά

 

Κρήτη: Της «έκοψαν» πρόστιμο επειδή κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού της χωρίς μάσκα! | ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...