Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μόνο ένας προδότης, αποκαλεί τους δανειστές – τοκογλύφους …ΘΕΣΜΟ



Ξέρετε ρε ρεμάλια τι σημαίνει η λέξη; Γιατί περνάτε στο υποσυνείδητο των πολιτών ότι είναι θεσμικοί; Επειδή το τρόικα μύριζε Σαμαρά έπρεπε να τους «αναβαπτίσετε» με αυτόν τον προκλητικό τίτλο ;

Την πεποίθησή του ότι η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών θα επιτευχθεί και ότι οι διαφορές θα γεφυρωθούν εξέφρασε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σε δηλώσεις του στο Euronews.
Ερωτηθείς για το αν το χθεσινό Eurogroup ήταν μια κακή μέρα για την Ελλάδα και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε: «Πιστεύω ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει σωστά. Όχι απλώς να υπογράψουμε μια οποιαδήποτε συμφωνία για να έχουμε συμφωνία, αλλά να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι που θα είναι ένα γνήσιο αναπτυξιακό μοντέλο για την Ελλάδα».
Γράφουν οι φυλλάδες… Το ότι η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πολιτικές και ιδεολογικές «εμμονές» των εκπροσώπων των θεσμών είναι γνωστό. Τις τελευταίες μέρες όμως, παρά τα βήματα σύγκλισης που έχουν σημειωθεί στις συζητήσεις στην Ομάδα των Βρυξελλών, η Αθήνα έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες...«αλλοπρόσαλλες» θέσεις που εκφράζουν οι συνομιλητές της, με αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις να τείνουν να οδηγηθούν σε νέο τέλμα.
Οι οικονομικοί παράγοντες των θεσμών και οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης «σφυροκοπούν» την Ελλάδα, ζητώντας διαρκώς νέες δεσμεύσεις.

 

Τα σημεία σύγκλισης και διαφωνίας με τους θεσμούς

 

Τσίπρας στο Reuters: "Εχουμε πολιτική διαφωνία με τους θεσμούς ...

 

Μάρδας: Τα εργασιακά βασικό θέμα διαφωνίας με  τους θεσμούς ...

 

Τσίπρας: «Υπάρχουν 4 μεγάλες διαφωνίες με τους Θεσμούς ..

 

Στο μυαλό του Γιάνη Βαρουφάκη : Πού διαφωνούμε και πού διαφωνούμε με τους θεσμούς ...

 

Απαισιοδοξία για συμφωνία Ελλάδας-Θεσμών ...


Ο όρος Θεσμός σημαίνει αυτό που έχει τεθεί, και ισχύει ως δίκαιο. Φέρεται με κύρια σημασία ως κανόνας Δικαίου, Νόμος Επίσης φέρεται και ως σύστημα το οποίο δημιουργεί ηθική και νομική κατάσταση π.χ. ο θεσμός της οικογένειας. Στο πληθυντικό φέρεται ως σύνολο θεμελιωδών καταστάσεων νόμου π.χ. Οι πολιτικοί θεσμοί, οι εκκλησιαστικοί θεσμοί.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μουνόπανο ο Κατρούγκαλος : Θα ολοκληρωθεί θετικά η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς -

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΣΤΕ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΜΗΜ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ.ΝΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Το μουνοπανο ο βρωμοπ....ουστος της κατερινας που ψηφισε μαζι με τα υπολοιπα μουνοπανα την υποδουλωση της ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ η σαπια κωλ...οτρυπιδα ο Καρατζάπ....ΟΥΣΤΗΣ ο Γ@μημενος σανοπωλης ο ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...