Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Από σήμερα και για μία εβδομάδα θα γίνει της Πόπης στην Σταλίδα.



Από σήμερα και για μία εβδομάδα οι λάτρεις της παρτούζας και της ανταλλαγής , της νέας ερωτικής "μόδας" που πανευρωπαϊκά "σαρώνει", θα ... γιορτάζουν στην υπερήφανη Κρήτη, τα 15 χρόνια λειτουργίας του club SDC. Το μεγάλο πάρτι "ανταλλαγής συντρόφων" οργανώνεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας, με τους απανταχού  παρτουζιάρηδες  να παραμένουν ως τις αρχές Μαΐου, απολαμβάνοντας το νέο είδος σεξο-τουρισμού που κερδίζει έδαφος και στην Ελλάδα.

«Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα! Κι αυτό γιατί οι swingers είναι τουρίστες, υψηλού οικονομικού επιπέδου, από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία αλλά και ... την Ελλάδα, που δε διστάζουν να πληρώσουν περίπου 1.000 ευρώ το άτομο για τις ολιγοήμερες παρτουζο-διακοπές στην Κρήτη.

Γύρω από το μεγάλο αυτό ερωτικό πάρτι, ωστόσο, έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός για τη διασφάλιση της εχεμύθειας, αφού εκτός από όλα ... τα κομφόρ που οι swingers απαιτούν και για τα οποία πληρώνουν αδρά, ζητούν και ιδιωτικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γι'αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του...40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...