Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πάρτε τους και τις καρέκλες… να στέκουν όρθιες οι παλιοκουφάλες.



Στη Συγγρού που ακόμη έχει αρχηγό τον προδότη, έφτασε και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζονται από το 2011 τα γραφεία της Συγγρού άνηκε στην εταιρία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του περιήλθε στη ιδιοκτησία συγκεκριμένης τράπεζας.
Ο Σαμαράς καταστροφέας της ΝΔ την κατάντησε σαν τα μούτρα του, την περιδινίζει στην ανυποληψία, την έχει καταφεσωμένη, έχει υποχρεωθεί σε πολλά λαμόγια για να την χρηματοδοτούν και στο τέλος κάποιοι θα πάνε φυλακή και αυτός θα φύγει νύχτα από την Ελλάδα.
Πέρα από τα  εσωκομματικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα. Το μεσημέρι της Τρίτης κατέφθασε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του κόμματος από την εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ανεξόφλητες οφειλές του κόμματος προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Τα συγκεκριμένα ασφαλιστικά μέτρα δεν είναι το μοναδικό σοκ για τους ιθύνοντες του κόμματος αφού στη Συγγρού κατέφθασε και το κατασχετήριο του κτηρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει. Το κτήριο αρχικά ανήκε στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευσή της περιήλθε στην ιδιοκτησία της τράπεζας και τα ανεξόφλητα ενοίκια.

Όλα αυτά φυσικά έρχονται να προστεθούν στους μισθούς των υπαλλήλων οι οποίοι δεν έχουν καταβληθεί. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια της ιστορικής κεντροδεξιάς που έχει μετατραπεί σε ακροδεξιά και μάλιστα χρεοκοπημένη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...