Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ότι τα σκατά και η κουτάλα Σκουρλέτη



Όταν προσπαθείς να κάνεις διάλογο με τον Μπουμπούκο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις.. το ίδιο καραγκιόζης. Και μάλλον είσαι .Αλλιώς δεν εξηγείται .
«Κύριε Γεωργιάδη είστε αχάριστος διότι δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο διάλογος πρέπει να διεξάγεται με κάποιους κανόνες, τους οποίους εσείς τουλάχιστον για το δικό μου σύστημα κανόνων δεν σεβαστήκατε» είπε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας στον κυνοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ.

«Γι'αυτό προσωπικά σας επεφύλαξα την εξής συμπεριφορά: Είχα πει σε όλα τα κανάλια και ευτυχώς το σεβάστηκαν ότι εγώ διάλογο με Γεωργιάδη δεν μπορώ να κάνω" τόνισε.

«Μιλήσατε για πλουραλισμό. Ποιον πλουραλισμό εννοείτε; Είχα την τύχη να συναλλάσσομαι επί πέντε χρόνια καθημερινά με καναλάρχες και με media. Είναι ο πλουραλισμός των τηλεφώνων των κυβερνητικών σας εκπροσώπων καθημερινά στις συσκέψεις των συντακτών για να τους υποβάλετε με απειλές τι θα έγραφαν και τι θα έλεγαν. Αυτός είναι ο πλουραλισμός».
Βέβαια όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους χοντρομαλάκες πολίτες όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ..όλα παίζουν. Πιθανόν να είναι οπαδοί του Μπουμπούκου. Η ηλιθιότητα έχει πιάσει πάτο, και μας σπάει τα αρχίδια, και όχι  οι πολιτικές πράξεις. Οι σκηνές μας θυμίζουν το 1974 που έτρεχαν όλοι να αγοράσουν από κραγιόν και κωλόχαρτα,  μέχρι κονσέρβες της κατοχής κάνοντας πλούσιους τους χοντρομπακάληδες που τις είχαν για πέταμα, λες και εάν γινόταν πόλεμος θα σωζόντουσαν  με αυτά.    

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ: Ουρές στα ΑΤΜ΄s νυχτιάτικα !!!

Τρομοκρατημένος ο κόσμος, θέλει να πάρει μισθούς και συντάξεις από τις τράπεζες, ακόμη και μέσα στη νύχτα.
Ώρα 21:30 28/4/15, Εθνική Τράπεζα Άνω Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης.Δείτε μέρος από τις ουρές που έχουν σχηματιστεί στα δύο ΑΤΜς του υποκαταστήματος, για να βγάλουν μισθούς και συντάξεις.
Άλλοι τόσοι κάθονται καρτερικά στα παγκάκια και στα πεζούλια στο παρκάκι, κρατώντας μια σειρά του τύπου "Εγώ είμαι πίσω από την κυρία" κ.ο.κ...!
Πολλοί από αυτούς, βέβαια, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τώρα... τρρρρρρρέχουν!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...