Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Μήπως πρέπει και οι υπόλοιποι της λίστας Λαγκάρντ να “διευθετήσουν” τις υποχρεώσεις τους αυθορμήτως ;



Παρουσιαζόμενος αυθορμήτως στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο Λεωνίδας Μπόμπολας διευθέτησε την υπόθεση φορολογικής φύσεως, για την οποία είχε προθεσμία ασκήσεως ενδίκων μέσων ή συμβιβασμού έως τις 30 Απριλίου 2015.
«Με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα σήμερα με τις αρμόδιες Αρχές της Δικαιοσύνης για διευθέτηση υπόθεσης φορολογικής φύσης. Η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, μετά την οριστική διοικητική επίλυσή της. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται δεν ευσταθεί», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας, μετά τη διευθέτηση της εκκρεμότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία Αθηνών, σε σχέση με την εκκρεμούσα υπόθεση, προσκομίστηκαν τα σχετικά δικαιολογητικά του Υπουργείου Οικονομικών, από τα οποία προκύπτει ότι δεν εκκρεμεί οικονομική υποχρέωση του επιχειρηματία προς το Δημόσιο και η σχετική υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
ethnos.gr

 

Λίστα Λαγκάρντ: Όλα τα ονόματα και τα ποσά.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ .
ΔΗΘΕΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ......
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΣΤΑΝΑ , (ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥ...). ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ .......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξελιξη''ΣΟΚ''3 ΜΠΡΑΒΟΙ εστησαν ενεδρα στο''ΘΗΛΥΚΟ ΛΑΡΥΓΓΙ''ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ την γυναικα που ΕΔΩΣΕ τον ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!Ερχονται διωξειs για 2 ακομη στελεχη του ΛΑΟΣ!!!Οι εισαγγελειs βρηκαν<<>>γυναικαs με ηγετικο ρολο στο κομμα...500.000 χιλιαδεs ευρω δεν μπορει να δικαιολογησει πρωην βουλευτηs του!!!!πολυ ΠΟΥ....ΣΤΗΣ λαμογιο απατεωναs κλεφτηs ο σανοπωληs γαλαταs μεχρι τον καθετηρα θα του ξηλωσουνε τον κωδικο λενε οτι τον εχει γραμενο στο κωλ...αντερο του....πολυ κλαμα η αστρατευτη κυλοτα.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...