Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Ρε Λεβεντο-μαλάκα δεν σου είπαν πως…. ουδείς προφήτης μετά Χριστόν;Τρομάξαμε να γλυτώσουμε από τον Καρατζαφύρερ τώρα αποκτήσαμε νέο δεκανίκι του συστήματος. Η δουλειά του είναι να χαϊδεύει αυτιά, και να προετοιμάζει το πλήθος για τα.. δεινά. Να κάνει την..παύλα στην… τελεία του Γκλέτσου, για να μπουν στην βουλή. .

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που είναι σήμερα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κόμματα καθώς στην Επικράτεια κατάφερε να είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα πίσω από το ΚΙΔΗΣΟ που όμως δεν μπήκε στη Βουλή, μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για όλους και για όλα:
- Όλοι συζητάνε σήμερα για την επιτυχία της Ένωσης Κεντρώων.
Λεβέντης: Και θα πήγαινε καλύτερα εάν τα κανάλια των Αθηνών με φιλοξενούσαν. Κανένα δεν μας φιλοξένησε στις εκλογές. Ούτε Mega ούτε ANT1 ούτε Alpha, απολύτως κανένα. Ακόμα και στο EXTRA μου κόψανε τις εκπομπές. Και παρόλα αυτά πήρε 1,8 η Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη που μιλάω σε κανάλια κάθε Σάββατο εκεί πήραμε 4 % μέσω όρο. Περάσαμε και τον Γιώργο Παπανδρέου σε δύο τρεις περιοχές της Μακεδονίας αλλά και το ΠΑΣΟΚ.
 Νιώθετε δικαιωμένος από τα αποτελέσματα;
Λεβέντης: Ναι αλλά και αδικημένος όμως. Γιατί εκεί που είχαμε την δυνατότητα να μιλήσουμε στα κανάλια πήγαμε καλά. Αντίθετα στον Νότο που βασιλεύει το χρήμα, η διαπλοκή και αγωνιζόταν ο Μπόμπολας να σερβίρει τον Θεοδωράκη και το Ποτάμι, μας εξόντωσαν, μας κόψανε εντελώς. Γιατί αυτό γινόταν σε όλη την Ελλάδα. Πάλευε η διαπλοκή με το ζόρι να παρουσιάσει σαν Κεντρώο τον Θεοδωράκη. 

Ολόκληρη η αποκλειστική «προφητική» συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ....,
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ; ΟΥΔΕΙΣ . ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΦΙΛΙΚΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ. ΟΠΩΣΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΑΙΟΚΑΡΑΤΖΑΧΟΛΕΡΑΣ ο βρωμοπ....ουστος ερωτυλος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...