Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κούλη…. γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει.






Τα χαρτιά του περί του εκλογικού νόμου και της απλής αναλογικής άνοιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του με τον Χατζηνικολάου χθες το βράδυ.
Εκεί σε ερώτηση περί του ζητήματος έλυσε την απορία όλων των Ελλήνων πως δεν συγκυβερνεί με τον Τσίπρα, αφού ουσιαστικά έχουν τις ίδιες ακριβώς θέσεις όσον αφορά το μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση, αλλά και τον εθνομηδενισμό εν γένει, αφού ας μην ξεχνάμε  η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πρώτη ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΝΔ συμμετέχουν στα gay pride, ο ίδιος ο Μητσοτάκης ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης και πάρα πολλά άλλα.
Γιατί, λοιπόν, δεν συγκυβερνά ο Σύριζα με τη Νέα Δημοκρατία; Ας αφήσουμε τα λόγια του ίδιου του Μητσοτάκη να μιλήσουν στις καρδιές των Ελλήνων:

«Η απλή αναλογική δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Ο μεγάλος συνασπισμός έχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα...
Κάνει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση»

Κοινώς, αυτό που λέει ο Μητσοτάκης είναι ότι ευχαρίστως θα συγκυβερνούσε με τον Σύριζα, άλλωστε συμφωνούν σε όλα. Όμως αυτό θα έριχνε τα προσωπεία, θα έκανε αυτομάτως την χρυσή αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, αξιωματική αντιπολίτευση, και ίσως και κυβέρνηση. Αυτό προφανώς και δεν μπορεί να το αφήσει να συμβεί το «πολιτικό σύστημα». Ο μεγάλος συνασπισμός λοιπόν  θα δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στους πολιτικάντηδες και για αυτό το αναβάλουν με την φρούδα  ελπίδα ότι ο χρόνος θα διαλύσει η Χρυσή Αυγή.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΝΑ ΛΕΕΙ , ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΕΙ .......
ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ ......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ??...,....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...