Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Θέλουν να ξαναπλέξουν το ...ξηλωμένο πουλόβερ.



Σφοδρή επίθεση Μακέιν και αμερικανικής κυβέρνησης, κατά του Αγγλικού λαού, για το όχι.
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι Αμερικανοί τυχοδιώκτες, Μακέιν, αμερικανική γερουσία και κυβέρνηση Ομπάμα, στερώντας ως γνήσιοι παγκόσμιοι φασίστες το δικαίωμα, σε έναν κυρίαρχο λαό, να αντισταθεί στην διάλυση της πατρίδας του. Δηλητήριο από τον γερουσιαστή Μακέιν, ο οποίος πριν λίγο δήλωσε για τους Εγγλέζους ψηφοφόρους,» μα καλά, είναι στα καλά τους; Τι κάνουν; Με τον ψυχρό πόλεμο ανάμεσα στην δύση και την Ρωσία, αυτοί κάνουν δημοψηφίσματα; Και ο Κάμερον γιατί να παραιτηθεί; Γιατί αποφεύγει τις ευθύνες; Η Ευρώπη πάση θυσία πρέπει να μείνει ενωμένη»!!! Αυτά δήλωσε ο ισλαμολάγνος κωλόγερος της αμερικανικής γερουσίας, ο καταστροφέας της Μέσης Ανατολής.

Σαν να μην έφτανε το σοκ από τις δηλώσεις Μακέιν, ο Αμερικανός εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Μάρκ Τόνερ, απείλησε την Αγγλία με οικονομικές και πολιτικές συνέπειες  ενώ κάλεσε την κυβέρνηση Κάμερον, να μην παραιτηθεί και να αγνοήσει το δημοψήφισμα»!!! Αυτοί είναι οι Αμερικανοί οι διεθνείς δικτάτορες, που απαγορεύουν σε έναν ολόκληρο λαό να εκφραστεί και να πει ελεύθερα την γνώμη του. Η παγκόσμια νέα τάξη, είναι εδώ μπροστά στα μάτια μας και έχει ονοματεπώνυμο..
Στο ίδιο μήκος κύματος και το διεθνές ναυάγιο ο Ομπάμα που τον έχει κάνει ρόμπα ο Πούτιν επιμένει στη δήλωσή του ότι η Βρετανία θα μετακινηθεί στο τέλος της ουράς όσον αφορά τις εμπορικές συμφωνίες που διαπραγματεύονται η Ουάσινγκτον με την Ευρωπαϊκή Ένωση αν εγκαταλείψει την ΕΕ
Τώρα το ΑΝ τι το ήθελε δεν ξέρουμε. Ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω.  


Ο επικεφαλής του «Ατάκα» βλέπει και κάτι άλλο από αυτό το δημοψήφισμα: 
«Η Βρετανία ήταν πάντοτε ένα υποβρύχιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη, για έναν πιθανό πόλεμο», είπε και πρόσθεσε: μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Αμερικανοί, προφανώς, ετοιμάζουν κάτι τρομερό για την Ευρώπη. Εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, θα κυριαρχήσουν τα ‘γεράκια’ που θέλουν να ξεσκονίσουν τα όπλα. Σε μια πρώτη γραμμή κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είμαστε εμείς τα πρώτα θύματα», είπε ο Σιντέροφ.

Εάν αυτό συμβαίνει τότε οι Αμερικανοί παίζουν σε διπλό ταμπλό. Πάντως εμείς επειδή γνωρίζουμε τις στενές σχέσεις Αμερικανών –Άγγλων αποκλείετε να μην είχαν «συνεννοηθεί» για το δημοψήφισμα. Ίσως να μην ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα .




Οι αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι μετανάστες, σε σχέση με το θρησκευτικό και φυλετικό προφίλ του μέσου παραδοσιακού Βρετανού, παραλίγο να χαράξουν μια εντελώς διαφορετική πορεία στην Βρετανία από αυτή που επιθυμούσαν οι γηγενείς κάτοικοι, οι οποίοι όμως γερνούν επικίνδυνα: Αντίθετα με τους ψηφοφόρους του Brimain, Ασιάτες, Αφρικανούς κλπ. που είναι 18-35 ετών, οι Βρετανοί που ψήφισαν κατά της ΕΕ είναι βασικά πάνω από 45 ετών!
Λίγο ακόμα και οι γηγενείς Βρετανοί θα έχαναν τη χώρα μέσα από τα χέρια τους, λόγω της αθρόας "βρετανοποίησης" των μεταναστών!
Όσο για το θρήσκευμα, το 58%  των Χριστιανών τάχθηκε υπέρ του Brexit, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του Μουσουλμάνων (70%) ψήφισε υπέρ της Ε.Ε.! Παραλίγο η ψήφος των μουσουλμάνων να καθορίσει το αποτέλεσμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...