Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μάικ (Ασημάκης) Κατόπης Λέγετε ο πόρνος που ήθελε και κοριτσάκια.





Για την βρώμικη υπόθεση είχαμε αναφερθεί προχθές όπως μπορείτε να δείτε εδώ… Ονοματάκι δεν έχουν οι γνωστοί επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεγάλων ξενοδοχείων; Ούτε ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας;

Σήμερα μάθαμε το ονοματάκι του επιχειρηματία από τον χώρο της υγείας. Είπαμε πως όταν το μάθουμε θα τον βγάλουμε στην σέντρα και βγαίνει.

 Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του κυκλώματος το οποίο εξανάγκαζε ένα 15χρονο κορίτσι να εκδίδεται κατ’ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, βιάζοντας το και εξαναγκάζοντας το να χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες.
Οι περιγραφές της ανήλικης κοπέλας στην Ανακρίτρια ήταν ανατριχιαστικές, καθώς περιγράφει με λεπτομέρειες τη δράση του βρώμικου κυκλώματος, το οποίο την αντιμετώπιζε ως… εμπόρευμα, ψάχνοντας μάλιστα τρόπο να την πουλήσει στο εξωτερικό!

Χαρακτηριστική είναι η κατάθεσή της για τον επιχειρηματία από το χώρο της Υγείας, Μάικ (Ασημάκη) Κατόπη, στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως:
«Με έβαζε σε τζακούζι στον τελευταίο όροφο και εκείνος έπαιρνε την πιατέλα με την κοκαΐνη, καθόταν χαλαρός στο τζακούζι, ρούφαγε κόκα και μου έλεγε και μένα να κάνω. Την πρώτη φορά μού έδωσε 900 ευρώ, τις επόμενες του είπαν να δίνει 200-300 ευρώ. Μου πρότεινε να μείνω μαζί του και να μου βάλει 50-100 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό μου. Ήθελε να με πάρει γιατί είμαι Ελληνίδα και πάνω απ’ όλα είμαστε Σπαρτιάτες. Μου έβαζε και το τραγούδι της Σπάρτης. Είχε τηλεόραση που είχε συνδέσει με υπολογιστή πάνω από το τζακούζι. Όταν μου πρότεινε αυτό, δηλαδή να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό μου, το είπα στο Φατιόν και στον Μελάνι και μου είπαν να του πω να δώσει τα λεφτά σε αυτούς για να με πουλήσουν σε αυτόν. Το είπα στους και μου είπαν να του πω να τους δώσει τα λεφτά να με πουλήσουν σ’ αυτόν. Είχα καταλάβει και στο παρελθόν ότι έψαχναν να με πουλήσουν στο εξωτερικό. Ο Κατόπης μου έλεγε ότι είχε εμφανισθεί σε ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου μιλούσε για τα ιατρικά είδη που εμπορεύεται και μου είχε δείξει το σχετικό βίντεο στο youtube. Moυ είχε δείξει επίσης φωτογραφίες με τον Αρχιεπίσκοπο και με τον Πάππα. Μου έλεγε ότι έχει τον καλύτερο δικηγόρο τον Κούγια».


1 σχόλιο:

Ixnos είπε...

Η απάντηση από τον δικηγόρο Κούγια για το δημοσίευμα.

Επειδή είμαι βέβαιος ότι παραπλανηθήκατε από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», και επειδή είμαστε σίγουροι ότι αγνοούσατε ότι το δικαστήριο άρχισε στις 29/06/2015 και τελείωσε τη Δευτέρα 27/06/2016, σας γνωστοποιούμε ότι ο εντολέας μας Ασημάκης Κατόπης που στο site σας παρουσιάσατε ότι κατηγορείται για την παροχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών στην ανήλικη, αθωώθηκε αυτής της κατηγορίας και των άλλων κακουργηματικών κατηγοριών μετά από αθωωτική πρόταση της κας Εισαγγελέως.
Το δικαστήριο ήταν το Τριμελές Κακουργημάτων Αθηνών.
Αθήνα, 29/6/2016
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...