Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Βάσεις 2016 για ΑΕΙ - ΤΕΙ : Δείτε που περάσατε7 στους 10 υποψηφίους εισάγονται σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ - Από τους 105.548 υποψηφίους οι 72.793 πέρασαν σε κάποια σχολή.


Δείτε ΕΔΩ


 
Αυτή την ώρα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φϊλης σε συνέντευξη τύπου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Βάσεις 2016).

Από τις 11 π.μ. οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα  πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της  ημέρας.

Επίσης, στις 11 π.μ. αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...