Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τότε όμως δεν ήταν… υπουργός. Τώρα είναι….





Πότε ρε γαμώτο θα στηθούν οι κρεμάλες για τους …Ιανούς.;

Έγραφε η ιστοσελίδα http://www.alterthess.gr/  που μετά την αποκάλυψη την έριξαν, αλλά μπορείτε να την δείτε εδώ http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gXmuxGoPtgIJ:www.alterthess.gr/content/paremvaseis-toy-syriza-se-efories-enantia-ston-enfia+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr που είναι προσωρινά αποθηκευμένη διότι τίποτα δεν κρύβετε από το διαδίκτυο…
Παρεμβάσεις ενάντια στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και ενάντια στον ΕΝΦΙΑ πραγματοποίησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στην ΔΟΥ Αμπελοκήπων και στις Δ΄, Θ' και Ι' ΔΟΥ, στο κέντρο, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου.
Το παρών και στις δύο παρεμβάσεις έδωσε ο επικεφαλής της ΕΕΚΕ Οικονομικών της Κ.Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ στις παρεμβάσεις συμμετείχαν επίσης η βουλευτίνα Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στις 3 κεντρικές εφορίες, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, υπήρξε ισχυρή παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απέκλεισαν την είσοδο στους διαμαρτυρόμενους, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις μπόρεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να παραστεί στην διοίκηση των εφοριών για να μεταφέρει τις θέσεις του κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων σημειώνει πως "η κυβέρνηση με την νομοθέτηση του ΕΝΦΙΑ εισάγει έναν εξαιρετικά άδικο και αναποτελεσματικό φόρο, συνεχίζει την υπερφορολόγηση της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας, δεν προβλέπει αφορολόγητο και δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και την μικρή ιδιοκτησία".
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτείνει την καταγραφή της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών σε περιουσιολόγιο και με σύγχρονες πραγματικές αξίας, και ζητά να προβλέπεται υψηλό αφορολόγητο όριο, με έντονη προοδευτικότητα της κλίμακας φορολόγησης στο σύνολο της περιουσίας και όχι ανά ακίνητο.
Στη συνέχεια τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ). Η συγκεκριμένη δομή έχει δημιουργηθεί πρόσφατα από την κυβέρνηση με αποστολή του την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών όλων των ταμείων. 
Στην συγκεκριμένη υπηρεσία έχει γίνει το αδιαχώρητο κυρίως με τον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), καθώς οι ασφαλισμένοι καλούνται να πληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους με κίνδυνο κατασχέσεων. 
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το ΚΕΑΟ Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα σε λίγους μόνο μήνες, έχει στείλει περίπου 5.000 ειδοποιητήρια σε ασφαλισμένους του ΟΓΑ και άλλα περίπου 5.000 σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε σχετικά από την διεύθυνση του ΚΕΑΟ Θεσσαλονίκης και συνέχισε την παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...