Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η Εθνοσωτήριος φασιστερά καλωσορίζει τον πρώτο νέο, καθαρό εθνικό καναλάρχη.



Γιατί η τηλεόραση είναι το όπιο του λαού
Έχετε ελέγξει από που προέρχονται τα λεφτά που βάζουν οι επίδοξοι καναλάρχες, για την απόκτηση της πολυπόθητης άδειας?
Διότι αν προέρχονται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εμπόριο ναρκωτικών ή ακόμη χειρότερα, από εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, θάχετε ένα "προβληματάκι¨" στο μέλλον, δεν νομίζετε?
Μαρινάκης Σαββίδης ,Καλογρίτσας.


Στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, βρίσκονται “ταμπουρωμένοι” οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες και δεν μπορεί  να πλησιάσει κανείς εξαιτίας των αυστηρών μέτρων ασφαλείας. Οι κλητήρες των θιγόμενων καναλιών ALPHA KAI STAR  θυροκόλλησαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της διαδικασίας αφού δεν υπήρχε κάποιος να παραλάβει την επίδοση, Οι υπόλοιποι  διαπλεκομενοι καναλάρχες  φωνάζουν ότι αγωνίζονται κατά της διαπλοκής, και η κυβέρνηση λέει εξασφάλισε τουλάχιστον  45.000.000 εκατ. ευρώ την στιγμή που μόνο ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης χρωστάνε 622.000.000 εκατ. ευρώ σε θαλασσοδάνεια.
Η Κολομβία των Βαλκανίων απολαμβάνει ένα ακόμη κυβερνητικό σώου ενώ μέρα με τη μέρα οι πολίτες της εξαθλιώνονται και φτωχοποιούνται.  Στο μεταξύ ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Παιδείας του επειδή παρήκουσε της εντολές του, την ίδια ώρα που Ο Φίλης επαναφέρει τους «αιώνιους φοιτητές» στα πανεπιστήμια –και καταργεί το νόμο Διαμαντοπούλου [pdf]
 Στην χώρα μας οι ξενόδουλοι  τραπεζίτες εκδίδουν δελτία τα οποία με το στανιό επιχειρούν να παρουσιάσουν την εικόνα ότι έρχεται η ανάπτυξη ενώ η ανεργία φουντώνει, η ύφεση τσακίζει την αγορά και εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις εγκαταλείπουν την χώρα, και με  Μπαράζ πλειστηριασμών ακινήτων από Σεπτέμβρη: Στο σφυρί 5.000 ακίνητα
Στα δελτία της ΕΡΤ έντρομες παρουσιάστριες δοξάζουν τα κυβερνητικά στελέχη. Ειδικά το βράδυ της Τρίτης ήταν να τις κλαις μια και αν έκαναν κάποιο λάθος ο Κρέτσος θα τις αποκεφάλιζε.
Και η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη που δηλώνει ότι σε 90 μέρες θα κλείσει εντελώς το MEGA χωρίς να μας πει  ποιος θα πληρώσει τα 622.000.000 εκατ, ευρώ που χρωστάνε εκτός από το κανάλι και οι εκδοτικές επιχειρήσεις του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ.
Α μην το ξεχάσω… Έρευνα ανακάλυψε ότι: ακόμη και τα σκυλιά καταλαβαίνουν τι λέμε με τον τρόπο που τους μιλάμε 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρινάκης, Σαββίδης , Κυριακού ,Καλογρίτσας και τέλος. Έξω οι Βαρδινογιάννης , Αλαφούζος, Κοντομηνάς.

Ανώνυμος είπε...

....περιστεροκ@λοχεσμενοs ωξω

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΑΓΚΕΛ ΦΑΡΑΤΖ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΛΙ .......
ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ .... ΑΙΣΧΟΣ ........

Ανώνυμος είπε...

ο μαρινακης το καναλι θα το πει ΝΟΡ 2 οσο για τους ψηφοφορους του σφυριζα τον ΣΑΝΟ σας κ στο ΜΑΝΡΙ γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

Ο Περιστεροχεσμένος ειπε. Μαρινακης, Σαββίδης Αλαφούζος Βαρδινογιάννης.
Οι υπόλοιποι θα πάρουν θεματικά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...