Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ποιοι 60.000 ρε πολιτικό ρεμάλι; Πάνω από 4.000.000 είναι οι «μετανάστες» στην χώρα.



 Μιλώντας για τους εγκλωβισμένους στην Ελλάδα «πρόσφυγες», ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ( ποιας ..άμυνας αλλά τέλος πάντων)  Δημήτρης Βίτσας διατύπωσε την άποψη ότι 60.000 εγκλωβισμένοι δεν είναι και μεγάλος αριθμός. 
Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ διευκρίνισε ότι αυτό θα ισχύει αν οι πρόσφυγες μοιραστούν «χωρίς να βγάζουμε φοβικά σύνδρομα στους 200 από τους 300 δήμους της χώρας, και ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου θα είναι μεγαλύτερα τα κέντρα και θέλουν και οι λαθρο-μετανάστες να πάνε».
Αναπτύσσοντας το σχέδιο της κυβέρνησης για τη διαχείριση του αριθμού των λαθρο-μεταναστών σε όλη τη χώρα ο κ. Βίτσας είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι στόχος είναι τα 50 κέντρα προσφύγων που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα να περιοριστούν σε 31-33 σε όλη τη χώρα «και ταυτόχρονα να αυξηθεί η φιλοξενία σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες και να αυξηθεί η μετεγκατάσταση σε χώρες της Ευρώπης».
Όπως είπε από τα κέντρα αυτά εξαιρείται η Θράκη και ορισμένοι νομοί που βρίσκονται στα σύνορα.
«Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια κατάσταση ώστε κάθε περιφέρεια να αναλάβει ένα βάρος όταν και εφόσον χρειαστεί» συμπλήρωσε αναφερόμενος στην υπόθεση της Κρήτης και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σχεδίου για μεταφορά 2.000 μεταναστών στο νησί.

Παραδέχεται το ξεφτιλισμένο παλιοτόμαρο  ότι υπάρχουν πενήντα κέντρα διαλογής κρέατος,  η οικιοθελούς κράτησης όπως τα λένε, για να διαλέγουν οι νταβατζηδες μας όποιους τους κάνουν .Εάν δουν ότι δεν τους «ταιριάζουν» μας τους ξαναστέλνουν πάλι πίσω. Γίναμε ο βόθρος της Ευρώπης.  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000.000 ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΞΝ ΕΛΛΑΔΑ . Ο ΒΙΤΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠ ΕΞΩ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...