Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Φόρεσαν τις γερμανικές ποδίτσες που τους χάρισε ο Φουχτελ οι …κρητικοί.



«Ναι» υπό δήθεν όρους λένε οι Γερμανόδουλοι αιρετοί της Κρήτης στο σχέδιο της κυβέρνησης για μεταφορά λαθρομεταναστών στην Κρήτη, καθώς μετά από πολύωρη σύσκεψη στη Λότζια, οι δήμαρχοι του νησιού χαρακτήρισαν «εθνικό θέμα» το λαθρομεταναστευτικό που αφορά και το νησί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ευρωβουλευτές, βουλευτές και άλλοι τοπικοί παράγοντες, η Ολομέλεια των Δημάρχων της Κρήτης αποφάσισε πως το νησί θα αναλάβει το βάρος που του αναλογεί στο θέμα της διαχείρισης του προσφυγικού, έθεσαν όμως δήθεν για τα μάτια μια σειρά από προϋποθέσεις στην κυβέρνηση.
Η ΠΕΔ Κρήτης ζητά από την κυβέρνηση να καταθέσει τον εθνικό της σχεδιασμό για τους λάθρο, λύνοντας μια σειρά από βασικά ζητήματα που προκύπτουν στο θέμα της διαχείρισης, της φιλοξενίας και των συνθηκών διαβίωσης των, αφού πρέπει να πέσει χρήμα.  
Οι δήμαρχοι ξεκαθαρίζουν πως αν η κυβέρνηση υλοποιήσει αυτές τις προϋποθέσεις και δώσει πειστικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που υπάρχουν στο τραπέζι, τότε θα εκφραστεί και η τελική θέση της ΠΕΔ Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθετα αντίθετοι με την «φιλοξενία» των λάθρο στην Κρήτη, τάχθηκαν με ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι του νησιού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΣΑΡΕ .........
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί τούς βοήθησαν νά γίνουν δημαρχοι ...??
Ποιοί τούς χρηματοδότησαν τόν προεκλογικό τους αγώνα ...??
Αυτοί γιά τούς οποιους τώρα υπηρετούν τά σχέδιά τους !!
Τό ημερολόγιο τού εβραίου πρωθυπουργού θεοδώρου χέρτσιλ λεει ότι ή κρήτη ή κύπρος η συρία καί ή μεσσοποταμία θά γίνουν μερος τού μεγάλου Ισραήλ....
Τά συμπεράσματα δικά σας !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...