Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ομορφάντρες μου. Εσάς θα σας βάλουν και σως για να γλιστράει.



Σύμφωνα με τα DCLeaks (αντίστοιχα των Wikileaks), ο Μ. Τσιμιτάκης, δημοσιογράφος της "Αυγής" και υπεύθυνος για την επικοινωνία του πρωθυπουργού, συνεργάστηκε το 2015 επ’ αμοιβή με το ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομυριούχου Τ.Σόρος, Open Society προκειμένου να προσεγγιστούν και να αγοραστούν ελληνικά ΜΜΕ και να στραφούν υπερ της Ουκρανίας και των δυτικών θέσεων στο ουκρανικό πραξικόπημα και κατά της Ρωσίας!

Το ηλεκτρονικό μήνυμα που θα διαβάσετε στην συνέχεια αποτελεί μέρος δεκάδων χιλιάδων ευαίσθητων εγγράφων και προγραμμάτων που έφερε στην επιφάνεια μία αμερικανική ομάδα χάκερ ακτιβιστών που ονομάζονται DCLeaks. Όπως υποστηρίζουν, ακολουθούν το παράδειγμα των WikiLeaks υποκλέπτοντας μυστικά έγγραφα. Με τον τρόπο αυτό θέλουν «να παρουσιάζουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις πολιτικές αποφάσεις». 

Αποκαλύπτεται έτσι και σε όσους αμφέβαλαν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας και λομπίστας Σόρος και το ίδρυμά του για μία περίοδο οκτώ ετών (μεταξύ του 2008 και του 2016) με δράση σε 40 χώρες, είναι το άτομο το οποίο ευθύνεται πρακτικά για σωρεία διαταράξεων της παγκόσμιας ασφάλειας και χιλιάδες θανάτους ανθρώπων .

Χρησιμοποιώντας πράκτορες, όπως αυτοί που θα διαβάσετε εν συνεχεία, ένας εκ των οποίων Ο Μ.Τσιμιτσάκης εδρεύει μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον Μ.Τσιμιτσάκη τον μύησε στην οργάνωση και τον χρηματοδότησε από τον Μάρτιο του 2015 ένας άλλος, προφανώς χειριστής πρακτόρων ο "Iannis" κατά κόσμον Γιάννης Καρράς με ένα mail που έστειλε και τον οποίο τον πληροφορούσε ότι  θα λάμβανε 6.500 δολάρια για μια εργασία 15 ημερών!





Σόρος και η επέμβασή του στην Ελλάδα ή τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι – Μέρος Ι

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...