Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πες΄μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι.



Την επαύριον των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η εταιρεία συμβούλων 'Kumquat', παρείχε προς το ίδρυμα του Σόρος, έναν εκτενή οδηγό, σχετικά με τους νέους ευρωβουλευτές που μπορεί να λογίζει ως «αξιόπιστους συμμάχους» στον αγώνα για την «ανοιχτή κοινωνία», δηλαδή για τους αντεθνικούς σκοπούς του Σόρος, όπως αυτοί είναι ήδη γνωστοί, ή έχουν διαφανεί από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις με το απύθμενο ΜΙΣΟΣ εναντίον των Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών, που οδηγούν τον σιωνιστή πλουτοκράτη να....χρηματοδοτεί αντισυγκεντρώσεις και να χρηματοδοτεί δίκτυα υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως.
Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, την τιμή της οποίας δεν γνωρίζουμε ακόμα, μπορούν να χαρακτηριστούν αναμενόμενα έως και... άτολμα. Συγκεκριμένα, ως «αξιόπιστοι σύμμαχοι» της «ανοιχτής κοινωνίας» φωτογραφίζονται οι Ευρωβουλευτές του Σύριζα Κατρουγκαλος ,Παπαδημουλης , Η ΣΑΚΟΡΆΦΑ ο χρυσογονος  καθώς και ο Ευρωβουλευτής του «Ποταμιού», Μιλτιαδης Κύρκος...
Αναμενόμενα τα αποτελέσματα, είπαμε, αφού προφανώς οι συριζαίοι υποστηρίζουν τις ιδέες του Σόρος για μία διαλυμένη ελληνική κοινωνία, γεμάτη λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως μειονότητες, που αδιαφορούν για το κοινό καλό και βάζουν πάνω από όλα την «ιδιαιτερότητά» τους.
Είπαμε, όμως, επίσης ότι τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν άτολμα. Και ήταν άτολμα, διότι δεν περιλαμβάνουν τους κατ’ εξοχήν προδότες, φιλήκοους των ξένων και προσκυνημένους της «ανοιχτής κοινωνίας» του Σόρος* και του Πόππερ. 
Ο λόγος, φυσικά, για τους νεοδημοκράτες, οι οποίοι μάλλον απουσιάζουν επειδή στερούνται... ειδικούς βάρους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Μητσοτάκης έχει σπεύσει να άρει τις όποιες παρεξηγήσεις και να εντάξει το κόμμα του στους «αξιόπιστους συμμάχους» του Σόρος*...
Από την εποχή που συντάχθηκε η εν λόγω έκθεση, η 'Νέα Δημοκρατία' υπερψήφισε το μνημόνιο, υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβιώσεως, συναντήθηκε ΔΥΟ φορές με το μεγάλο αφεντικό τον Σόρος, φόρεσε το 'κιπά' και στη συνέχεια ψήφισε και υπέρ του τζαμιού!!!
Συνεπώς, ας προσθέσουν την Νέα Δημοκρατία στη λίστα των «αξιόπιστων συμμάχων», για να μην στεναχωριέται ο Μητσοτάκης.
Θυμίζουμε ΞΑΝΑ! Δεν λέγεται αυτός ο 84χρονος φανατικός Σιωνιστής και εχθρός της Ελλάδος, "Τζώρτζ Σόρος", αλλά το πραγματικό του όνομα, είναι Γκεόργκυ Σβάρτς, απο εβραϊκή οικογένεια της Ουγγαρίας. Το παραμυθάκι που γράφουν παντού, "Αμερικανός μεγαλο-επενδυτής" να τελειώνει ΠΙΑ !..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...