Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Δεν μπορεί να τόσο, μα τόσο ηλίθιοι οι Άγγλοι.Εάν ισχύουν τα παρακάτω θα είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα τους εκτός εάν θέλουν να σύρουν τον κόσμο σε νέα «Γαλλική επανάσταση». Είναι απίστευτο το ότι δεν καταλαβαίνουν πως τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter είναι το καπάκι της κατσαρόλας με την βαλβίδα που εκτονώνει …τον ξεσηκωμό; Eίναι σαν να κλείνει ο Τσίπρας τις καφετέριες στην Ελλάδα. Σε είκοσι τέσσερις ώρες θα έχει πέσει.
 
Η Αστυνομία Σκέψης, στα αγγλικά «Thought Police» δεν αποτελεί πλέον σενάριο επιστημονική φαντασίας, αλλά κανονικότατη μονάδα της βρετανικής «Scotland Yard» και ετοιμάζεται να έρθει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Όπως μεταδίδουν μάλιστα τα βρετανικά ΜΜΕ, χρηματοδοτείται με 2 εκατομμύρια λίρες!
Σκοπός της είναι, αρχικά, να ερευνά «ύποπτα» σχόλια στο διαδίκτυο, τα οποία δεν θα συμφωνούν φυσικά με τις πολυπολιτισμικές απόψεις της Νέας Τάξης.
Θα απαρτίζεται από εθελοντές και θα θυμίζει μοντέρνα εκδοχή του STASI της Ανατολικής Γερμανίας.
Οτιδήποτε «ανάρμοστο» δημοσιεύεται στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter, θα εντοπίζεται και θα ακολουθούν φυσικά συνέπειες, καθώς θα αναφέρεται στους υπεύθυνους αξιωματικούς, έτσι ώστε αυτοί με την σειρά τους, να εντοπίζουν τους ύποπτους χρήστες και να τους διώκουν!
Βρετανικές οργανώσεις για τις κοινωνικές ελευθερίες εκφράζουν έντονη διαφωνία στην νέα αυτή μονάδα.
Ισχυρίζονται -και όχι άδικα- πως οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων θα σταματήσουν να δημοσιοποιούν τις απόψεις, φοβούμενοι συλλήψεις.
Όπως αντιλαμβάνεστε οι μαύρες σκιές της δικτατορίας σκεπάζουν όλον τον πλανήτη και σε λίγο δεν θα μπορούμε να εκφραστούμε καθόλου.
Οι φυλακές θα περιμένουν τους παραβάτες σκέψης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...