Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν γαμιώμαστε τελικά με τον…Φύσσα.



Ούτε ο Κολοκοτρώνης να ήταν.

Επεισόδια προκάλεσαν άτομα από το μπλοκ του Συριζόδουλου δήθεν αντιεξουσιαστικού χώρου, που συμμετείχαν στην πορεία για την «δολοφονία» του Παύλου Φύσσα...στο Κερατσίνι.
Οι μισθωμένοι νεαροί  πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χημικά.
Στη συνέχεια το «μπλοκ» αποχώρησε από την πορεία, και περνώντας μπροστά από το Ληξιαρχείο της περιοχής το έσπασαν!
Πραγματοποίησαν δική τους πορεία καταλήγοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν, στο μνημείο δηλαδή του Παύλου Φύσσα, και κατά τη συνήθη τους πρακτική πέταξαν μια μολότοφ που σημαίνει και τη λήξη της συγκέντρωσης χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο.


ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ τα παιδιά των ΣΥΡΙΖΑίων. Σοβαρά επεισόδια στην πορεία μνήμης του Παύλου Φύσσα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΡΔΗΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ CIA ΕΣΤΑΛΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ..ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ..ΟΠΑΔΟΥ.. ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ???

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι δήθεν αντεξουσιαστές είναι άνθρωποι του Soros και της Μασονίας

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η CIA . ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΣΑ .... , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ . ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.. ΠΟΙΕΣ ΣΤΡΕΦΩΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΚΑΜΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA . ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ..ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...